Alla inlägg den 31 januari 2014

Av Helen Westerlund - 31 januari 2014 22:37

Hejsan.
Idag var det UF-mässa i gallerian så det blev en del folk för oss. Jag fick även träffa massa gamla lärare från gymnasiet. En bra jobbdag var det iallafall.

Efter jobbet gick Anna och jag hem till henne och sen ner till hemköp. Där träffade vi Robyn och Corinne som vi gick runt och pratade lite med. Trevligt.

Hemma lagade jag crêpes med dill- och räkfyllning. Mums måste jag få säga. Jag skalade räkorna själv, det var min första gång och var äckligt och hemskt men det gick över. Stackars små räkor som man sliter isär. Blä.

Nu ligger jag och kollar på film. Rätt skönt men känner nästan att jag skulle kunna hoppa över helgen. Behöver vila och jag älskar att vakna upp på lördag morgon och bara kunna ligga kvar i sängen. Händer inte ofta. Trots detta känner jag att jag vill göra något. Helgerna betyder ofta fest, vänner och kul och förut även mys, så det är inte roligt att vara hemma, när man tänker på vad man kunnat gjort istället. Men får inte låta mig deppa. Är ju på sånt skratthumör. Hade bara velat delat det med någon. Men Vincent får duga nu.

Nu tänker jag skrattar lite till filmen jag ser på och sen sova. Förhoppningsvis gott!
Ha en bra kväll

Ovido - Quiz & Flashcards