Alla inlägg den 29 juni 2014

Av Helen Westerlund - 29 juni 2014 12:36

Tjeena. Har precis kommit ut ur duschen och jag känner mig som en ny människa! Så skönt!

Torsdag, när jag åkte till Norrköping var en riktigt hemskt dag. Hade noll koll på vart jag skulle så jag följde efter alla andra. Packningen var sjukt tung och väskan gick sönder på vägen. Jag gick två km (minst) för att komma fram och väl framme fick jag inte tag på Alice och Hannah. Jag fick sitta och vänta i mer än en timme. Det sög. Jag hade sällskap en del av tiden iallafall. Men nu har jag blåmärken över hela kroppen och sån träningsvärk. Skönt.

Tillslut kom Alice och Hannah gåendes som tur var. Vi gick sen till tivolit, förbi Iron Maiden och såg på Sam Smith.

Fredag bjöd på åska. Vi satt i bilen och så lyste himlen upp och inte ens en halvsekund efter kom världens åsksmäll så bilen skakade. Då hade det alltså slagit ner på campingen. Tur att vi satt i bilen! Vi käkade ostbågar, choklad och drack cider och shottade och sen vågade vi oss till tältet och satt där och drack. Vi gick och såg Broiler och sen blev det movits!. Maskinen kom ut på scenen och sjöng Limousin. Gissa om jag blev glad!

Igår var det dåligt väder och Alice var sjuk så vi åkte hem. Synd att jag missade Kanye West men vad ska man göra? Hade fått tagit tåget idag med all packning. Lät inte så lockande.

Känner mig halvdöd idag så det blir filmdag. Kanske går till Anna och ser på Ace Ventura. Ja så blir det nog.

Ovido - Quiz & Flashcards