Alla inlägg den 10 augusti 2015

Av Helen Westerlund - 10 augusti 2015 21:42

Mamma och jag brummde iväg kl 6 på morgonen till Åland. Vi tog för lång rast i Uppsala och körde in på fel infart vid förjan så vi kom allra sist. När vi kom stängde dom luckan och alla var redan borta från bildäck haha..

Anledningen till resan var att fixa mitt pass så det var det första vi gjorde när vi kom i hamn. Först tog vi ett kort (fult som vanligt) för 15?, sen fick jag reda på att passet skulle ta minst 2 veckor till sverige så jag fick betala en påskyndningsavgift så allt som allt blev 65?. Mamma får åka och hämta det på Åland på torsdag åt mig.

Vi gick i affärerna på stan, fikade och sen åkte vi till Maxingegallerian och kikade. Vi handlade på 3 mataffärer och sen tog vi färjan hem till sverige igen. Vi var hemma halv 12. Hopp i säng och upp och jobba 7-16 sen.

Igår jobbade jag sista dagen på Norden (på schema). 15:30-21:30. Dom är så underbara dom där. Kommer sakna dom så! Sa att jag kommer tillbaka till jul. Synd att dom inte kommer minnas mig bara. Men är verkligen det bästa jobb jag haft hittills! Ett väldigt givande jobb och jag har lärt mig massvis. Så glad att jag började där.

Ovido - Quiz & Flashcards