Alla inlägg den 21 augusti 2014

Av Helen Westerlund - 21 augusti 2014 22:36

I tisdags tvingade jag mig ut i regnet på en vända runt Nibble (4km sträckan). Var skönt tills solen började lysa och värma på. Tog lite under 23 minuter.

Idag efter jobbet tänkte jag ta en promenad (hade svullen hals) innan duschen men det tog ungefär 4 minuter sen kunde jag inte låta bli att börja jogga. "Jag springer en stund". Oj, det blev visst hela vägen hem!

Jag känner att är jag väl ute kan man ju lika gärna ta i hårdare. En promenad ger mig inte så mycket tycker jag. Så jag kan lura mig själv och säga att jag bara ska ta en snabb promenad, det är ju inte jobbigt. Sen kan jag ju ändå inte motstå att börja springa! Easy.

Får köra på utomhus på min vända ända tills det blir snö och halt. Då får jag faktiskt ta och masa mig till gymmet. Länge sen jag var där för att träna. Det ordnar sig nog!

Ikväll har jag sett på friidrott och nu tänker jag kura ner mig i sängen. Godnatt!

Av Helen Westerlund - 21 augusti 2014 21:17

Tjena!
I lördags fick jag sova ut för en gångs skull, känns det som. Senare närmare kvällen kom Jenny, Elise och My hit. Vi satt och pratade och drack och drog senare iväg till Säter, till Dalen på Björn Rosenström.
Det blev lite för mycket alkohol för mig så jag kan inte påstå att jag minns mycket. Dagen efter fick jag känslan "ska aldrig mer dricka" och den sitter i fortfarande.

På morgonen begav jag mig till Jenny (hos Fredrik) och bakishängde lite. Sen klockan 13 kom mamma och Anna och hämtade upp mig och så for vi till Falun där Anna köpte två råttor. Jisses vad bakis jag var hela dagen! Usch.

Nu på lördag blir det dock festande igen. Hoppas jag hinner bli lite taggad..
Efter den festen ska jag nog låta alkoholen vara och fokusera på annat istället!

Ovido - Quiz & Flashcards