Alla inlägg under december 2013

Av Helen Westerlund - 12 december 2013 14:38

Hallå.
Har gått och blivit sjuk så var hemma igår men gick till praktiken imorse. Hanin tyckte att jag skulle gå hem och vila så det gjorde jag. Så nu ligger jag under filten och fryser. Hatar att vara sjuk. Jag har tur att det är fler som är sjuka så man kan åma sig till varandra :)
Igår blev det en tripp till både Avesta och Falun. Lite ansträngande var det men fick med mig lite julklappar hem. Jag har bara 3 personer till att köpa till sen är jag klar! + Annas födelsedagspresent.
Nu ska jag trycka i mig lite halstabletter.
Hörs!

Av Helen Westerlund - 9 december 2013 22:41

Jag är så otroligt trött och bestämde mig för att sova tidigt. Men tänker så mycket så det kan jag ju glömma. Alla tankar snurrar runt så fort jag lägger mig i sängen.
Men livet får rulla på och så får jag se vad det har att erbjuda.
Just nu ligger jag iallafall bredvid mina fina missar och mår rätt bra.
Men jag måste försöka sova nu så jag orkar praktik imorgon.
(Intressant inlägg, vet)
Godnatt!

Av Helen Westerlund - 8 december 2013 22:55

Hallå där. Igår var jag på Alice inflyttningsfest. Det var kul i början men slutade i kaos. Minns knappt nåt av kvällen. Jag har inte minnesluckor, jag har minnesbilder om man säger så. Vaknade imorse och ville dö för jag mådde så illa. Gick hem till Alice igen och bakishängde med henne och Hannah och vid 3 gick jag hem. Mådde verkligen skit. + på det har jag massvis med blåmärken.
Jag måste verkligen sluta shota! Alla mina fyllor består bara av massa shots och så blir jag kanon.
Nu ska jag inte dricka förens juldagen har jag bestämt mig för. Det ska man väl klara?
Men nu måste jag sova så jag är redo för jobb imorgon. Skulle verkligen behöva en ledig dag till. Wah.
Godnatt!

Av Helen Westerlund - 5 december 2013 22:47

Tjenamorssss
Det blev ingen trip till Borlänge varken igår eller idag. Inte imorgon heller så för första gången denna vecka får jag ställa alarmet på klockan 8. Skööönt!
Idag efter praktiken gick jag till gymmet. Jag solade och sprang sen i 20 min. Det har börjat blivit så mycket folk där vid 3-4tiden och då har jag ingen lust att gymma..
Är bäst när man är ensam eller två personer. Jaja jag får väl vänja mig antar jag.
Just nu ligger jag och ser på Under The Dome och ska sen sova.
Godnatt vi hörs!

Av Helen Westerlund - 3 december 2013 23:15

Hej. Imorse ringde alarmet halv 7 eftersom vi åkte och handlade i Borlänge idag istället för igår. Så vi handlade hos grossisten och käkade BK-frukost och kom sen tillbaka till cafét vid halv 10. Imorgon måste vi åka igen eftersom vi glömde kyckling, lasagne och papper. Så tre dagar i rad ringer alarmet halv 7. Det kommer bli himmel att gå upp klockan 8 sen!
Dagen gick iallafall rätt fort för vi hade en del att göra och vi satt och pratade med stammisarna åså. Var väldigt trött men dagen var bra, så länge jag var på jobbet.
Jag känner att jag börjar må sämre nu igen. Har mått bra nu ett tag men det dåliga kommer tillbaka. De som håller mig levande och på jorden är framförallt Hanin men även katterna och två vänner. Och tur är väl det annars skulle jag nog vara förstörd.
Men nog snackat om det, nu måste jag försöka sova. Om huvudet slutar dunka. Vilket beror på att jag biter ihop käkarna så hårt. Hate this..
Godnatt!

Av Helen Westerlund - 1 december 2013 22:46

Tjenare
Jobbade ju som sagt 14-18. Eftersom det blåste så mycket ute flyttade julskyltningen in i gallerian istället så det blev en del folk. Efter stängning bjöd bästa Hanin mig på middag på Akropolis. Det blev en fläskfilé på planka för min del. Supergott, vilket resulterade en rejäl matkoma.
Imorgon bitti åker vi till Borlänge och handlar innan öppning, så alarmet är ställt på 06:30.
Nu ska jag ta och göra mig redo för sängen. Godnatt!

Av Helen Westerlund - 1 december 2013 10:51

Jahapp, då var det december då. Och 1a advent. Känns verkligen inte så.
Igår firade vi lillajul hemma hos Anna. Åt lite god julmat och öppnade små paket. Jag fick en ring av Anna, en blomma av Musse och två prydnadsgrejer av mamma.
Mådde inte bra igår eftersom jag festade på fredagen. Jag och Saara började hos henne, sen kom Julia och Robin och sen drog vi och mötte Anna och Musse och vidare till Julias syster. Jag hade en rolig kväll men minns inte slutet på kvällen, hur och när vi kom hem till Saara igen. På morgonen skulle både jag och Saara till Borlänge och båda var fortfarande fulla. Vid klockan ett på natten igår hade bakfyllan gått över. Awesome.
Idag blåser det väldigt mycket och jag har noll lust att gå ut så det får bli lite träning här hemma. Men till två måste jag gå ut ändå för då ska jag jobba. Det är julskyltning och jag ska hjälpa Hanin på cafét.
Nu måste jag gå upp och käka något så jag hinner träna, duscha och fixa mig.
Happy 1a advent på er!

Ovido - Quiz & Flashcards