Alla inlägg under september 2014

Av Helen Westerlund - 7 september 2014 20:56

Gårdagen var mycket trevlig måste jag säga. När vi kom fram gick vi in på Etage. Vi drack lite drinkar och dansade. Helt plötsligt var alla borta och jag hittade dom på stan. Hittade även en bekant som jag spenderade resten av kvällen med + hans vänner. Vi var på ett par krogar men en av oss blev utkastad pga för full. Då åkte vi hem. Jag kom hem klockan 4 eftersom vi körde hem alla andra.

Idag har jag varit lagom bakis. Låg och såg på tv till klockan 2 och sen kom mamma och så for vi till Borlänge. Handlade massa nödvändiga saker på Dollarstore. Och så svängde vi förbi Burger King och käkade. Bakismat mums.

Känner mig inte redo att jobba imorgon. Tycker inte jag varit ledig än. Nackdelen med att jobba lördag och sen dricka - man slösar bort sin enda lediga dag på att må dåligt. Men vad göra liksom.

Av Helen Westerlund - 6 september 2014 15:26

Ligger i soffan under filten och ser på Idol. Är helt svag i kroppen. Känns som jag druckit massa kaffe. Blä.

Jobbade idag 9:30-14. Skulle vara på kajen men fick vara i kassan istället. Känns mycket bättre där nu när jag lärt och vant mig. Jag kan inte låta bli att handla på EH. Idag fick jag med mig en leopardfilt, ett hårband och två tröjor hem. 105 kronor.

Ska strax gå och sola och sen blir det dusch och fix för senare ska jag åka till Falun med tjejerna! Orkar bara inte ta mig ur soffan nu. Vill inte duscha mitt hår heller för typiskt nog är det så fint nu...Men jag är nog tvungen, så vi hörs!

Av Helen Westerlund - 4 september 2014 22:33

Idag efter jobb och solning begav jag mig ut för en promenad. Bestämde mig sen för att springa ett varv runt kyrkan men slutade med att jag sprang hela nibblerundan. Haha! Tog i för mycket i början (+ lågt blodsocker och värme) så jag var helt slut mot slutet. Stannade vid skolgården och gjorde 20 utfallssteg/ben. Så nu är benen rätt svaga måste jag säga.

Har planerat att ta mig ut på en eller två turer i helgen också. Men det får vi se, möjligtvis andra planer som kommer i vägen. Nu ska jag fortsätta se på Under The Dome. Lovar skiter på mig av rädsla varje avsnitt! Serien är bara helt creepy.

Av Helen Westerlund - 3 september 2014 21:35

Tjena. Igår fick jag en överraskning av Annika på jobbet. Hon gav mig ett kort och en chokladask. Hon är så gullig! Jag är få bli uppskattad av någon sådär. Gullan.

Efter jobbet joggade jag en sväng och hämtade mitt paket från H&M på Ica. Fick några fina toppar, underkläder och haremsbyxor. Allt är köpt på rean så det var billigt!

Senare mot kvällen cyklade jag hem till Anna och såg på Apornas Planet med henne och mamma. Riktigt bra film! Heja aporna!

Idag var det öppetdag på Erikshhälpen och jag köpte två hårband, en träningst-shirt och sex stycken Allt Om Mat-tidningar. Så nu blir det läsa och laga mat av! Fick alltsammans för 90 kronor.

Nu väntar jag på Paradise hotel och sen ska jag sova. Ha en bra kväll!

Ovido - Quiz & Flashcards