Alla inlägg under december 2014

Av Helen Westerlund - 16 december 2014 23:18

Halloj. Idag känns det som jag varit rätt aktiv. Efter jobbet gick jag till gymmet och köra ben, röv och mage. Var en trevlig gubbe där som pratade lite med en annan kille. Han tyckte att det var bra att jag körde styrka för många andra tjejer tränar bara kondition. Mycket trevlig. Passade även på att sola en sväng.

Gick hem och såg julkalendern med mamma och sen vidare till ica och hämta två paket. Har beställt kläder från Wish. Fick två tröjor och en top/topp(??).

Sen diskade jag, tvättade, städade lite, ringde och spärrade mitt kort, käkade och tillslut blev det tvkväll. Sovmorgon imorgon men ska upp tidigt och träna. Nu ska jag krypa ner i sängen med nybäddade och nya sängkläder. Myys.
Godnatt!

Detta har jag haft på mig ikväll. Riktiga myskläder! (Sista bilden)

Av Helen Westerlund - 15 december 2014 21:37

Ny vecka idag. Som förmodligen kommer flyga förbi. Jag har bara den här veckan kvar, sen är jag jobbar jag 29de och 30de. Sen tar min anställning slut. Har inte hört något om förlängning än så jag har sökt jobb idag. Får panik av att vara ledig så länge. Vad ska jag göra om dagarna? Och jag kommer förlora halva min lön pga alla ledighet. Och tänk om jag inte får fortsätta, då blir jag arbetslös?! Åååh.

Blev iallafall en pw efter jobbet. Cirkus 5 km. Är rätt kallt i början men sen blir det bara skönt. Var ganska svag i kroppen till en början men det gick över.

Ser just nu på "Livet efter flodvågen". 10 år sen tsunamin i Thailand. Kanske inte behöver nämna att jag grät så fort det började. Kan inte ens tänka mig. Så hemskt.

Av Helen Westerlund - 14 december 2014 20:09

Såg på Jersey Shore igår. Alla tre avsnitt, sen gick jag och la mig. En vän kom hit och sov här. Låg väl vakna och pratade ett tag så somnade väl inte förens 5-tiden kanske.

Gick upp vid 13 och Anna och jag cyklade ner till Ica. Sen kom mamma hit och käkade middag. Gjorde en gryta på vita bönor och grönsaker och la i en tortilla. Gott! Hade inte ätit på 23 timmar men kände mig ändå inte jättehungrig.

Tror jag lägger mig tidigt ikväll. Om jag blir trött. Night!

(Bild från igår)

Av Helen Westerlund - 13 december 2014 22:48

Julbordet med jobbet var fantastiskt. Jag hade väldigt trevligt och kvällen slutade med paltkoma (mindre trevligt). Kom hem närmare halv nio och var så trött så jag gick och la mig.

Igår efter jobbet och några timmars sömn kom Julia hit och så åkte vi till hennes syster i Garpenberg där det var överraskningsfest. Var väl inte riktigt min typ av folk där (bl.a 01or) men det blev roligare senare under kvällen. Halv två åkte jag, Julia, Marcus och hans kille till stan. Det blev fyllekäk på donken och sen hem och sova.

Upptäckte att mitt leg och bankkort var borta. Det hade legat i jackfickan hela kvällen och jackan hade bara hängt i hallen. Hundralappen låg kvar så förstår inte om någon skulle ta mitt leg men inte kontanter. Riktigt wierd! Jag får ta och spärra kortet.

Idag åkte mamma och jag till Borlänge. Eftersom jag inte hade något kort kunde jag inte köpa något. Hittade naturligtvis massvis med saker jag ville ha..

Resten av dagen har spenderats i soffan. Mestadels sovandes. Väntar just nu på Jersey Shore som börjar om en timme.

Av Helen Westerlund - 11 december 2014 16:49

Igår på morgonen begav jag mig till gymmet för att träna armar. Blev 45 minuter rätt hård träning. Var jättetrött i armarna efteråt och orkade knappt hålla upp armarna när jag duschade. Men det känns ju bra.

Skulle stått i kassan på jobbet men men tre stycken var sjuka så jag fick stå ensam i cafét istället, med Barbros hjälp när det blev för stressigt. Går både magsjuka och förkylning på jobbet nu.

Ska strax fixa till mig lite och byta om för 20 över 5 kommer Jesper och hämtar upp mig och Annika här. Jobbet bjuder på julbord i Garpenbergs herrgård. Alla har varit så taggade hela veckan haha. Synd bara att folk, bl.a chefen, inte kan följa med pga magsjuka.
Vi hörs!

Av Helen Westerlund - 9 december 2014 23:23

Jobb som vanligt idag. Vi hade klädmöte idag och kom fram till lite saker. Tycker så mycket om mina kollegor. Speciellt dom på klädavdelningen! Så roliga, glada och snälla människor.

Slutade klockan 14 och tog med mig Tinas hund Lottie hem. Hon skulle på möte så jag erbjöd mig att vara hundvakt. Katterna var förskräckta men nyfikna och Lottie saknade mamma så väldigt men la sig sen i mitt knä.

Efter det köpte Anna och jag en smörgås och saffranskaka från Wienan och gick hem till henne eftersom hon har namnsdag idag. Hjälpte henne lite med tvätten åså.

Senare blev det en pw. Kände mig så äcklig efter kakan. Blev att springa en stund också. Så skönt! Imorgon är det sovmorgon, som vanligt på onsdagar, men ska gå upp före 9 eftersom jag tänkte gymma. Ska köra lite armar. Så nu lär jag sova!

Av Helen Westerlund - 8 december 2014 22:06

Idag efter jobbet tog jag en pw. Ca 5 km. Plus 40 utfallsteg som jag stannade och gjorde efter halva vägen. Kunde hålla mig från att börja jogga denna gång. Mest för att det var så halt.

När jag kom hem blev det dusch och middag. Kyckling- och broccoligratäng. Mycket god.

Nu ska jag se på Paradise Hotel. Semifinalvecka. Night!

Av Helen Westerlund - 8 december 2014 21:46

Berättade allt för en vän, varför jag mår dåligt och varför jag är som jag är, för ett tag sen. Det är otroligt vilken lättnad det var!

Tänkte ständigt på allt som hänt och låg ofta och grät på kvällarna/nätterna. Jag ville verkligen lätta mitt hjärta. Och det gjorde jag och det var så skönt. Just i den stunden skakade jag och var väldigt rädd men efteråt kändes det så bra. Jag berättade saker INGEN vet. Inte ens min syster. Har knappt tänkt på allt jobbigt sen dess och har inte gråtit en enda gång pga det.

Jag kanske inte valde den bästa personen att prata ut med men jag känner att jag kan lita på honom och tycker att det var värt det.

Jag mår så mycket bättre nu!

Ovido - Quiz & Flashcards