Alla inlägg den 20 juli 2015

Av Helen Westerlund - 20 juli 2015 13:35

I fredags vaknade jag bredvid min pojk och mina två missar. En liten myshög. Han behövde sova så jag gick upp och gjorde frukost. Tomteplättar, bacon och ägg. Vi gymmade en stund senare. Hade druckit pwo så mådde skit och var så svag, klarar inte av sånt. Träningsvärk fick jag iallafall.

Vi åkte hem till honom, stressåt och han for till jobbet. Jag gick och träffade lite folk på stan och sen hem och lägga mig. Han kom hem på morgonen och vi åt gröt och sen somnade vi. Vi skulle åkt till Stockholm men det blev inte av. Jag satt vid datorn och greja medans han fick sova ut.

Ost och kex blev det sen och Ace Ventura. Mys. Han skjutsade hem mig och for till jobbet. Jag följde med Anna, Leah och Musse ut på Liljan i Borlänge. Kul kväll.

På morgonen när Gabriel slutat kom han hit. Vi pratade lite och sen sov vi. Vaknade sent, köpte mat och såg på Jackass. Sen for han till jobbet.

Idag har jag gymmat och städat lite. Börjar jobbet om en halvtimme. Får se om jag jobbar ensam ikväll eller inte. Skulle tro att jag gör det. Dags att fixa till mig nu så vi hörs.

Ovido - Quiz & Flashcards