Alla inlägg under november 2013

Av Helen Westerlund - 14 november 2013 22:46

God kväll!
Fick ett samtal vid tolv av djursjukhuset som berättade att lilla Vincent var så pigg och han skulle sövas ner och undersökas. Om käken car sprucken skulle det bli en operation. Då var summan uppe i 4000 kronor. Fick ett till samtal från dom vid 5 då dom sa att han opererats och att dom ska höra av sig imorgon och bestämma en tid då jag kan hämta honom. OM allt funkar bra med maten åså. Högst 9000 spänn får jag punga ut. + 1200 från distriktsveteronärerna.
Längtar att få ha min lilla bebis här igen! Känns verkligen tomt och konstigt utan honom.
Imorgon ska jag upp tidigt eftersom jag och Hanin ska till Borlänge och handla innan öppning imorgon. Men nu ska jag se klart på Under The Dome och sen försöka sova så gott jag kan!
Godnatt

Av Helen Westerlund - 14 november 2013 20:52

Hej. Det tar verkligen emot att gå till gymmet nu för tiden. Jobbar till tre och ska då gå dit och sen komma hem när det är mörkt. Vill vara hemma och sova egentligen. Hittar alltid på massa ursäkter..
Men denna vecka har jag faktiskt haft anledningar att hoppa över gymmet. I tisdags åkte vi till Borlänge och igår var vi på djursjukhuset hela dagen och kvällen.
Men idag gick jag dit iallafall! Dock blev det bara ca 40 minuter där. Men jag hann med 10 minuter på bandet och armar och lår.
Kommer säkert få träningsvärk imorgon..
Om man har en anledning att gå till gymmet, alltså en motivation, så blir det lättare. T.ex ett tidsmål eller någon person. Det är ju kul att se resultat också, utan det ger man ofta upp. Jag tvingar mig själv (då & då) eftersom jag har en anledning. Man får ha den i bakhuvudet hela tiden.
Det var allt för moi!

Ser ut som en stor aparm på sista bilden! Haha!

Av Helen Westerlund - 13 november 2013 20:59

Hej. Vilken lång dag det har varit idag. Innan jobbet imorse kände jag att jag ville gå ner i källaren och se om Vincent var där. (Han har ju vart borta några dagar). Jag ropade på honom och jag fick svar! Gissa om jag blev glad! Han satt där på soffan helt tilltufsad, smutsig, uppburrad och så haltade han. Jag gav honom mat och kollade att han var okej. Sen efter praktiken åkte jag och mamma till distriksveterinärerna i stan och kollade upp honom. Han fick dropp och hon rakade där såren var åså. Det gick på 1200 spänn. Sen blev vi skickade till Faluns djursjukhus för röntgen av hans käke, som kan vara sprucken. Sitter nu och väntar på veterinären. Vi har redan väntat två timmar här. Så segt..
Men lilla Vincent ligger och sover nu iallafall. Jag får återkomma hur det går sen!
Kramkram

Av Helen Westerlund - 9 november 2013 21:55

Hola!
Igår åkte jag och Saara till Etage i Falun eftersom Will Sparks (Ah Yeah, The Viking) kom dit. Alla var helt tokiga och klev på varandra, som på festival! Eftersom jag är 1,60 och alla andra är jättar blev jag typ nertrampad. Min rygg och svanskota gör ont idag och min fot är lite blå och har skrapsår. Det gjorde sjuuukt ont när dom klev på sidan av foten och jag var tvungen att gå ut t.o.m Men jag hittade folk som tog hand om mig, så jag överlevde. Jag hade iallafall en kul kväll! Dock slösade jag bort lite pengar. Ajaj..
Är livrädd att Etage ska lägga upp bilder från kvällen. Jag stod längst fram så det är finns chans att jag syns. Waaah..
Idag är jag inte alls bakis, men jag är desto tröttare istället. Har sovit en del sen jag kom hem. Jag var till cafét ett tag också och höll Hanin sällskap och käkade lite. Hon åkte till Stockholm idag så jag får öppna på måndag. Känns helt okej.
Nu ska jag fortsätta med mitt tv-tittande, så ha en bra lördag!

Av Helen Westerlund - 7 november 2013 21:09

Hej!
Praktik som vanligt idag, fast började halv 10 idag så jag hann köpa några glas av en person innan work. Måste bara säga att jag mår så bra när jag är där. Får så många positiva kommentarer och får umgås med en människa som är helt ärlig och så klok. Hon har fått mig att tänka annorlunda och vara mer positiv. Jag är glad att jag började där!
När jag kom hem hjälptes mamma och jag åt att kratta och ta bort löven från trädgården. Tog ca en timme men nu är det gjort. Skönt. Redo för snön nu (nästan).
På cafét har vi en dam som är väldigt rolig (och inte helt klar i huvudet) och fäller massa roliga kommentarer hela tiden. Tänkte skriva några i mina inlägg. Här kommer några;
- Tyst, du får prata på barnens dag!
- Den där jäntan var fin, dom brukar vara fina, ända tills dom blir stora.
- Det är bara massa mord i tidningen, om det inte är mord så hugger dom huvudet av varandra.
- Man skulle dra kniven och sen sprätta upp dom.

Haha! Ha det bra!

Av Helen Westerlund - 5 november 2013 21:58

Tjena, det har blivit standard nu att be om ursäkt för min dåliga uppdatering, men känner att jag inte har något att skriva egentligen. Dagarna rullar på iallafall och veckorna är verkligen slut på nolltid!
Jag vet inte vad jag ska säga, men här kommer lite bilder från helgen!

Av Helen Westerlund - 2 november 2013 15:53

Hejsan och förlåt för dålig uppdatering.
Igår festade jag, Alice, Anders och Jocke och drog till Etage i Falun. Hade en kul kväll och en sån där härlig fylla. Förfesten vi var på spårade och vi gick en minut efter jag tagit av mig skorna (Seriöst). Massa snorfulla ungdomar som var flera år yngre än oss. Halv nio blev alla utkastade av en vuxen. Orutinerat ojoj...
Och idag mår man ju inte allt för bra. Vaknade tio imorse med världens mensvärk, tog en värktablett och spydde upp den (ursäkta) för att jag inte ätit. Kallsvettades, var vit i ansiktet och skakade. Det var hemskt. Hittade en Alvedon och sov till klockan halv ett. Nu ligger jag fortfarande i sängen och vill inte gå upp. Ska till Emma för halloweenparty och sen vidare till hotellet. VILL SOVA!
Men kan inte svika Emmsi så får upp och hoppa nu!
Adios på er!

Ovido - Quiz & Flashcards