Alla inlägg under juli 2014

Av Helen Westerlund - 11 juli 2014 22:43

..har gått rätt fort. Timmarna går sakta men veckorna går fort. Jag har jobbat på som vanligt på EH. Det är många som har semester nu så jag får en del att göra. Åmar mig för när alla semestrar tar slut och allt blir som vanligt igen. Dvs inte ha något att göra. Blä.

Idag cyklade Anna, Musse och jag ut till mamma. Vi badade i hennes pool och grillade och hade det trevligt!

Fick reda på att jag kommit in på Kulinarisk kock och måltidskreatör i Örebro men det är ju inget jag ska gå. Sökte bara för skojs skull. Blev även reserv på Djursjukvårdarprogrammet. Sisådär 1270 reserven på betyg och 280 på högskoleprov. Jag tackade iallafall nej till båda.

Jag har ont i magen nu. Känns som innan magsjuka. Fick också världens panik och ännu mer ont i magen. Denna dag slutade ju inte bra..
Imorgon jobbar jag men får sovmorgon till kvart i nio. Börjar halv tio. Skönt att få sova.


Av Helen Westerlund - 6 juli 2014 22:34

Denna helg har varit helt okej. Igår jobbade jag på EH och Anna hjäpte mig där i cafét. Var rätt segt och inte mycket folk.

Imorse vakande jag före klockan 10 och såg att vädret var finfint. Så jag tog cykeln och rullade iväg till mamma. Ungefär 1 mil på 35 minuter.

Vi käkade lunch och gick sen ut och solade. Lite senare cyklade vi till Vikmanshyttan och handlade lite och åt en var sin glass. Ca 1,5 mil fram och tillbaka. På vägen hem plockade vi lite blåbär till pajen vi skulle göra senare.

När vi kom hem igen skruvade vi ihop grillen hon köpt igår och så grillade vi och hade det trevligt. Älskar att vara där ute hos henne. Inget internet, fåglarna kvittrar och det är bara helt lungt och underbart!

Av Helen Westerlund - 3 juli 2014 22:41

Igår kom jag mig ut på en promenad som blev en springtur. Två varv runt kyrkan + 50 utfallssteg. Hade träningsvärk i vaderna imorse.

Idag efter jobbet tog jag mig an ytterligare en springtur. Jag klarade min runda runt Nibble på strax över 22 minuter. Glad över lite framsteg! Det kändes verkligen i vaderna när jag sprang, och nu kan jag knappt gå. Jag är seriös. Hoppas det går över, eller blir bättre, tills imorgon.

Efter duschen la jag mig i soffan med Vincent och såg på The Hobbit. Har tänkt göra det hela veckan och idag fick jag äntligen tid. Nu tittar jag på Jiddra inte med Zohan. Det är en rolig film. Skrattar högt då och då.

Ska strax sova så jag orkar upp imorgon. Slutar iallafall klockan 14 då men då får jag hoppa över lunchen istället. Hörs!

Av Helen Westerlund - 2 juli 2014 10:25

Ligger fortfarande i sängen och ser på tv. Som varje onsdag blev det ett avsnitt av Jims värld och två stycken av Våra värsta år. Ska strax gå upp och sminka mig, äta lunch och sen gå till jobbet.

I måndags kom två klockor hem som jag beställt. Ungefär 40 kr styck. Nöjd med dom! Och idag ska jag köpa två par skor från jobbet. Ett par foppa och ett par blåa tygskor. Sammanlagt 60 kr! Sen får jag gömma undan kortet så jag inte använder det förrens lönen den 25e. Wey, tre veckor utan pengar..men jag brukar klara mig rätt bra ändå.

Ovido - Quiz & Flashcards