Alla inlägg under oktober 2013

Av Helen Westerlund - 9 oktober 2013 20:53

Hej. Lite segt med uppdateringen här. Men dagarna rullar på och jag mår väl skapligt. Är så trött så jag vill bara gråta. Men på praktiken med Hanin är det en paus från alla tankar. Skönt.
Idag var jag och kollade på en lägenhet här i stan och den var väldigt liten. Den är så liten så jag tvekar lite men nej, får jag den så tar jag den. Måste få bo ensam nu!
Känner mig rätt äcklig nu men det går väl över. Känns som inget är bra nu..Är inne i en sån där period igen nu när allt är bajs, jag inte minns något och vill bara gråta. Var så förut också men det gick över i september och nu är det tillbaka igen. Har en aning om anledningarna till allt.
Men på fredag färgar jag håret iallafall åker till Åland. Ska bli kul! Hoppas jag.
Men ha det bra nu!
Bye

Av Helen Westerlund - 6 oktober 2013 20:32

Hej!
Ber om ursäkt för dålig uppdatering i helgen, men jag har varit med mina två tjejor Louise och Emma. Har sovit med dom hela helgen. Vi har käkat massa och sminkat, kikat tv och haft det väldigt kul. Vi körde sminktävlingar, att sminka någon annan med ögonbindel och att sminka sig själv utan spegel. Ett gott skratt kan jag säga! Några av bilderna nedanför är alltså resultatet av tävlingarna och inte menat att vara speciellt fint så ni vet!
När jag kom hem idag gick och joggade jag runt stadsberget. Ca 9km på 1h och 20 minuter. Fick skavsår när det var ca fyra km kvar. Kan inte påstå att det var en hit. Så jag kunde knappt gå mot slutet. Ajaj..
Middag idag blev fläskfilé, hasselbackspotatis, champinjonsås och broccoli. Mums!
Måste iallafall tacka mina tjejer för en bra helg som gjorde mig på bra humör ?
Strax ska jag se på Partaj! Love it.
Här kommer massa bilder från helgen.understruken text

Av Helen Westerlund - 3 oktober 2013 23:04

Hej. Kollar just nu på Under The Dome. Spännande och jag är helt fast! Ska definitivt följa serien. Dvs om jag får för mamma (det börjar kl 22)....
Innan kikade jag på Vikings som också verkar helt okej. Om inte så är Skarsgård mumsig att se på!
Imorgon är det fredag och sen helg. Ska bli skönt att kika tv och bara chilla hela helgen.
Måste kolla på tvn nu!
Nattinatt
(Brb ska be appen dra åt helvete eftersom den fuckar och vägrar låta mig ladda upp bilder)
Den här kvällen har inte varit på topp.

Av Helen Westerlund - 3 oktober 2013 18:43

Hallå.
Bestämde mig för att ta ett varv runt stadsberget idag efter praktiken. Fick en riktig höstkänsla av alla träd och fallna, färgglada löv. Jag både sprang, joggade och gick och det hela tog ca 1timme och 20 minuter. Umgefär 9,2km. Skönt var det iallafall!
Ska försöka ta lite promenader och gymma nu i helgen.
Måste visa lite fina bilder jag tog!

Av Helen Westerlund - 2 oktober 2013 10:48

Känner att jag bara vill sova. Sova ut riktigt. Ligger vaken och tänker i någon timme innan jag somnar på kvällarna, sen vaknar jag när mamma går upp (kring 5-6) och sen vaknar jag några gånger innan kl 8. Detta händer varje natt...
Nu är jag iallafall på praktiken. Ca fyra timmar kvar. Ska sova när jag kommer hem!
Vi hörs!

Ovido - Quiz & Flashcards