Alla inlägg under september 2013

Av Helen Westerlund - 17 september 2013 22:09

Godkväll!
Mamma kom precis hem och hade med sig massa mat. Bl.a chips, makaroni-, potatis & köttfärs-, leverlåda, makaroner, gräddnudlar och djungelflingor som jag åt när jag var liten och bodde på Åland. Det är lejon, elefanter och såna figurer ?
Nu måste vi gå och lägga oss. Jag känner mig riktigt trött just nu så får skynda i säng innan jag blir pigg.
Godnatt på er!

Av Helen Westerlund - 17 september 2013 15:56

Hej
Jag sov ca två timmar inatt så det var verkligen jobbigt att gå upp och gå till praktiken kl 8 imorse. Hade helst legat kvar i sköna sängen. Japp, jag sov i sängen inatt vilket jag inte gjort på flera flera månader.
Ikväll är det tillbaks till verkligheten som gäller. Mamma kommer hem, så då blir det soffan igen och gå och lägga sig tidigt. Dessa nätter hon varit borta har jag haft vänner här. Det blev ingen ensam natt, men det gör inte mig något. Var tvungen att ta vara på dom här dagarna!
Tillbaka till ingen sömn; jag undrar varför det ska vara så svårt att sova bredvid någon. När ska jag komma ifrån det? Så jobbigt..
Praktiken gick helt okej idag iallafall, dock var det en seg dag med inte så mycket att göra, så jag fick gå lite tidigare.
Ska strax göra stuvade (finska) makaroner och hemmagjorda köttbullar. Mums!
Adios amigos!

Av Helen Westerlund - 16 september 2013 19:11

Goddagens!
Igår sov Louise och Emma hos mig. Mysigt! Det var över ett år sen senast så det var jättekul.
Idag började jag på min nya praktik och det verkar helt okej. Grejen där är ungefär att man ska vara social och supertrevlig, vilket jag inte är, men det ska väl ordna sig.
Har inte gjort så mycket idag annars, förutom att sola och städa. Ikväll blir det myskväll iallafall!
Kramkram!

Av Helen Westerlund - 14 september 2013 22:20

Hej!
Imorse vaknade jag halv 9 och tog sen en dusch. Mamma åkte iväg till Åland och stannar till på tisdag. Blev superlycklig när hon sa att hon skulle bort! Hon har sovit borta en enda gång på ett helt år, så det var typ en gudagåva att hon skulle iväg. Ni förstår nog inte hur otroligt skönt det känns. Så när mamma åkt gick Alice och jag en vända på secondhand och jag fick med mig fem shotglas och fem böcker hem. 50 kronor blev det så jag är nöjd! Vi tog en spontantrip till Ikea i Västerås och handlade lite där med. Jag köpte sex tallrikar, sex skålar, två ikeakassar och två glasskålar vilket blev 120 kr, + en äggklocka på en norsk affär. Är jättenöjd med mina inköp för dagen!
Vi har kollat på film och nu ligger båda katterna och Alice avslocknade i soffan. Jag själv tittar på film, Bedtime stories, men somnar nog snart jag med.
Godnatt!

Av Helen Westerlund - 13 september 2013 20:40

Holaaa
Jag läste ut den sista hungerspelsboken igårkväll. Äntligen! Den var lite seg tills mitten av boken, sen gick det undan. Den var spännande och om filmen blir lika som boken kommer jag knappt vilja se den. Men Hungerspelstriologin är verkligen att rekommendera! Första boken var nog bättre än filmen t.o.m
Som sagt tog jag en promenad med Alice och sen åkte mamma och jag och handlade en varsin sallad. Alldeles strax ska jag gå till syster och så ska vi kika på film och mysa lite! Förmodligen Ace Ventura ;)
Ha en trevlig fredagkväll!

Av Helen Westerlund - 13 september 2013 20:28

Tjabba
Åt en gofrukost imorse, en skål med äppelbitar, banan, keso och solrosfrön. Tycker det är hur gott som helst!
Sedan blev det gymmet i ca en halvtimme. Tränade armar och lår + lite mage. Vid tre-tiden tog jag och Alice en promenad igen. Den här gången blev det runt Stadsberget vilket blev 1 mil. Trött i fötterna nu och känner att träningsvärken börjar smyga sig fram i låren, men då vet man att man gjort något iallafall!

Av Helen Westerlund - 12 september 2013 19:26

Hej!
Idag körde jag en fastadag. Har tagit två shakes, en banan och en skål med 1/2 banan, 1 äpple och lite melon idag. Tror det är bra för idag nu.
Jag har verkligen varit sugen på ALLT idag. Det är verkligen tur att jag bara kommer fasta två dagar i vecka för jag hade nog aldrig klarat ren shakediet! Det som gör att jag klarar detta är vetskapen att jag får äta normalt imorgon. Älskar mat ju!
Det går inte så väldigt bra med att dricka massa vatten heller men har fått i mig en liter iallafall tror jag. Det känns ändå som att det här är något jag kan klara av.
Tog en långpromenad med Alice idag och vi gick och gick (och gick) för att komma upp till 1 mil. Vi visste inte vart vi skulle gå mot slutet haha.
Nu blir det att ligga framför tvn hela kvällen och vila fötterna!
Bye!

Av Helen Westerlund - 11 september 2013 20:31

Hejsan
Min praktik på sommarcafét i gammelgården tog slut i lördags så det var dags att fixa någonting nytt. Jag var därför på möte idag på ett café i Centrumgallerian här i stan. Jag ska börja praktisera där på måndag kl 9. Det blir måndag - fredag, 6 timmar. Jag tror att det kommer bli bra och tjejen som äger cafét verkar supertrevlig!
Jag ville egentligen hellre vara på katthem än på café så jag ringde Borlänge katthem men dom hade fullt där. Men café blir nog bra ändå, katthem får bli i framtiden!
Det ska bli asskönt att slippa jobba helg iallafall.
Nu ska jag ta och kika på idol :)
Ciao

Ovido - Quiz & Flashcards