Alla inlägg den 11 januari 2015

Av Helen Westerlund - 11 januari 2015 22:43

Idag masade jag mig ur sägen halv 12. Åt frukost samtidigt som jag såg ett avsnitt av SoA. Efter det blev det gym. Ben, rumpa och mage. 5e passet denna vecka. Det känns riktigt bra faktiskt! Testade 75kg på leg extensions och det gick bra. Wiho.
Såg många nya ansikten där idag. Säkert folk som har nåt nyårslöfte.

När jag kom hem städade jag trapphuset. Sen dammsög och moppade jag hela lägenheten. Lagade en thaigryta till middag. Blev riktigt gott! Smakade nästan som på thairestaurangen. Ska jag definitivt göra igen.

Avslutade dagen med några avsnitt SoA och nu en film. Ska se ett avsnitt till sen sova för imorgon ska jag upp klockan 9. Möte på AF. Hörs!

Av Helen Westerlund - 11 januari 2015 22:36

Igår när jag vaknade tänkte jag att det skulle vara mysigt med en snöstorm. Man ska vara försiktig med vad man önskar sig.

Mamma, jag och Anna skulle till Smedjebacken och lämna mammas två katter och sen förbi Borlänge och hem. 6 timmar tog alltihopa! Vi hade problem med imma på rutan och när vi kom till katthemmet började det snöa rätt rejält. Vi fick hälsa på massa underbara katter. Blev förälskad i en gul misse som hette Frank. Vill ta hem allihopa. Var svårt att gå därifrån.

Vägen mellan Smedjebacken och Borlänge var hemsk. Det fastnade is på vindrutetorkarna så var 5e minut var vi tvungna att stanna mitt på riksvägen och ta bort isen, annars såg vi inget. Vägen var oplogad och allt var helt vitt. Vi körde 50 hela vägen. En av gångerna vi stannade kom en bil bakom och fick inte stopp på bilen så hon körde in i vår bil. Var bara hennrs bil som fick skador dock. Vi var fyra bilar på rad och när vi stannade och tog bort isen gjorde alla likadant. Var nästan lite roligt att se.

När vi äntligen kom fram till Borlänge såg mamma inte rondellen som kom och körde rakt upp i den. Tur nog kunde vi bara backa tillbaka. Men man var ju rätt skakis. Körde upp på lite trottoarer osv också. Var verkligen kaos.

Vi åkte till Statoil och bytte vindrutetorkare och sen åkte vi bakom en plogbil nästan hela vägen hem. Vilket äventyr alltså!

Var många cm snö som föll. Stora snödrivor överallt och det är inte lätt att ta sig över stan. Ojojoj. Jag lever iallafall!

Ovido - Quiz & Flashcards