Alla inlägg den 14 januari 2015

Av Helen Westerlund - 14 januari 2015 23:47

Har bara känt honom i 1,5 år men det gjorde verkligen ont att få höra att han inte finns mer. Har aldrig mött någon som alltid är så glad och snäll och som alltid får andra att skratta. Han var underbar. Hade inget ont mot någon.

Sista gången jag såg honom var lite före julen. Då stod vi och skojade om "apoteket". Han sa alltid att han skulle till apoteket först och sen till Loyd's. Kommer sakna honom så.

Vila i frid världens bästa Dan ?

Av Helen Westerlund - 14 januari 2015 23:38

Igår kom en vän över och sov här så jag sov inte mycket inatt. Slumrade till några gånger bara. Gick upp klockan 10 och såg ett avsnitt SoA. Satte på en film (LOL) men somnade i soffan så jag gick och la mig i sängen igen och sov till halv 2.

Då tog jag en dusch och mötte Anna på stan. Vi gick och kollade i lite affärer och svängde in på cafét där vi fick reda på att en stammis dött. Var verkligen dyster stämning där. Kunde inte förstå att det var sant.

Anna och jag såg på Boat Trip och sen gick hon hem. Då släppte jag ut alla känslor och grät en stund. Somnade efter det och sen såg jag filmen jag förökt se tidigare och sen House party: Tonight's the night.
Nu är det nog dags för mig att sova. Är jättetrött! Var verkligen en seg dag. Har bara sovit känns det som. Har aldrig kännt mig så arbetslös som nu. Det suger.

Ovido - Quiz & Flashcards