Alla inlägg den 18 januari 2015

Av Helen Westerlund - 18 januari 2015 22:59

Tänkte visa bilder på min framgång. Är inte så stor skillnad men är definitivt nöjdare nu än förut. Dom gamla bilderna är från ungefär ett år tillbaka. Vägde då ca 50 kg. Idag väger jag 45 kg.

Min motivation kommer från killar ärligt talat. Fick höra att jag hade en fantastiskt rumpa och det fick mig att vilja träna den ännu mer. Jag vill se bra ut naken. Det är mitt mål.

Många säger att jag är så smal, och t.o.m behöver äta mer och gå upp i vikt. Det är kul att höra att man har fin kropp men blir bara arg när "jag är för smal" och "borde lägga på mig några kilo". Här kämpar jag för att få min drömkropp och det känns inge roligt att höra det. Jag är inte perfekt. Med kläder ser jag bra ut. Inte utan. Än.

Åkte på en fest med en vän och han presenterade mig för sina vänner. "Damn vilken kropp", "det syns att du tränar" osv. Blir chockad av att höra sånt, är inte van. Men gud så roligt det är. Det höjer motivationen ännu mer.

Jag ska kämpa på tills jag får kroppen jag vill ha!

(Höger rumpbild är den gamla)

Av Helen Westerlund - 18 januari 2015 01:56

Det är verkligen värt att kämpa sig till gymmet och köra ett pass. Man ångrar aldrig ett pass och det känns så bra efteråt.
Brukar tänka "jag kör bara en halvtimme" men så blir det ofta längre. Så bara man tar sig dit.

Sen när man ser resultat av träningen blir man bara mer motiverad. Älskar att se skillnad.

Körde ben, mage och rumpa idag. Började med 10 minuter på bandet. Lutning 7,0 hastighet 6,5 - 9,5. Klarade 75 kg på leg extensions! När jag kom hem såg jag även att en muskel börjat visa sig lite (bilden). Blir så glad!

Är inte helt nöjd än med min kropp. Har en bit kvar men måste säga att jag kommit en bit också. Ganska stor skillnad från förut. Ska visa bilder någon annan dag.

Ovido - Quiz & Flashcards