Alla inlägg den 5 juni 2015

Av Helen Westerlund - 5 juni 2015 21:48

Igår jobbade jag på Trollet 8 - 13 och sen blev jag bokad på Norden 16 - 20. Kom till Fannygruppen men dom var redan två så jag fick gå ner till Evagruppen, där jag ska vara i sommar. Hon jag jobbade med skulle också gå hem 20 så jag fick stanna till 21:30 istället. Det hade varit massa krångel den dagen men det ordnade sig ju tillslut. Fick vara ensam för första gången där på kvällen också.

Gabriel kom förbi och hämtade min hemnyckel och när jag kom hem hade han köpt jordgubbar, melon, naturgodis och aloe vera och tänt ljus på det. Vi slog på en film och myste. Hur fin får man vara?

Han mådde inte så bra så han sov dåligt, vilket gjorde så att jag också sov dåligt. Blev bara några timmars sömn. Men klockan 6 var det bara att gå upp för att jobba 13 timmar. Hade en timmes rast så jag cyklade hem och gosade med poopen som fortfarande låg kvar i sängen, sen tillbaka till jobbet. Var så varmt och skönt ute så vi satt ute ett tag. Så skönt!

Efter jobbet gick jag och mamma upp på stan och käkade. Det blev kycklingspett och strips för mig. Mums. Ordentligt mätt blev jag också. Och nu är jag så trött efter denna långa jobbdag att jag snart dånar av. Sovmorgon imorgon iallafall!
Godnatt!


Frukost - havregrynsgröt med melon och valnötter

Ovido - Quiz & Flashcards