Alla inlägg den 7 juni 2015

Av Helen Westerlund - 7 juni 2015 21:56

Jobb, Brittagruppen, 7 - 16 idag och sen hem och vila en stund. Sen bar det iväg till gymmet. Hade verkligen ingen lust men gick ändå. Var fullt när jag kom dit så gick ner och tränade mage en stund. Sen kom alla ner och jag gick upp och kunde köra lite rygg, triceps och axlar. Blev väl lite över en halvtimme iallafall. Jag hade på mig mina nya tights från Better Bodies och min nya shaker från BMR.

Gjorde 11 matlådor när jag kom hem. Fyra stycken med lax, råris och wok, tre stycken med råris, broccoli och rödbetor och till sist fyra med en blandning av fullkornspasta, broccoli, köttfärs, champinjoner och keso. Frysen är full och jag är redo! Är så mycket bättre med matlådor eftersom det bara är att ta fram och värma. Har man ingen mat färdig är det lätt att man lagar till något snabbt och mindre nyttigt eller köper nån snabbmat.

Efter jag diskat undan allt tog jag en pw runt Hönsan. Var en hemsk promenad men luften var skön. Har aldrig sett så mycket sniglar i mitt liv. Små vanliga, stora vita, mördarsniglar, små utan skal och alla möjliga vidriga äckliga hemska saker. På ett ställe var det huur många som helst och jag kämpade verkligen mot gråten. Fick panik verkligen. Såg också en mask som var 30 cm lång. Vidriga värld!!

Nu blire hopp i säng och lyftteknik imorgon.
Natti.

Ovido - Quiz & Flashcards