Alla inlägg under januari 2015

Av Helen Westerlund - 21 januari 2015 20:36

Imorse 08:24 ringde telefonen och det var dags att jobba. Gjorde mig klar på 10 minuter och hastade sen iväg till Olympica till klockan 9. Jag fick vara stöd åt en pojke i förskoleklassen. Så jag var med dom till halv 2 och sen på fritids till klockan 16.
Det gick ganska bra tycker jag. Fick ha samling ensam med F, 1or och 2or. Hade inte riktigt koll på hur det skulle gå till men barnen hjälpte mig. Gullungar.
Anna sa att jag måste ta för mig mig och vara mer framåt, men det är inte så j*vla lätt. Klart jag vet att jag måste.

En gammal klasskompis har praktik där så jag fick skjuts hem av honom. Skönt att slippa gå när jag var så frusen.

När jag kom hem tog jag en varm dusch och lagade linssoppa. Mycket gott och värmande. Nu blir det sista avsnitten av SoA och så kanske jag drar på någon film.
Hörs!

Vatten, buljong, brynt lök, vitlök, röda linser - koka 15 min.
I med krossade tomater, salt & peppar, kryddor och koka ett par minuter. Klart!

Av Helen Westerlund - 20 januari 2015 22:39

Har ingen koll på dagarna nu för tiden men är rätt säker på att det är tisdag idag.

Vaknade 11 och gick upp och gjorde rödkålssallad och klyftpotatis. Mamma skulle nämligen komma hit och käka på lunchen. Hon hade med sig fläskfilé.
Kålsalladen jag gör är jättegod tycker jag! Rödkål, apelsinsaft, äppelcidervinäger, olivolja, salt och peppar. Mums.

Gick sen till gymmet. Idag blev det ben, ass och mage. En timme rätt hård träning. Känns i rumpan nu iallafall!

Sen har jag bara segat i soffan framför tvn. Masterchef, Halv åtta hos mig, farmen och SoA. Har tre avsnitt kvar av säsong 5 på SoA och sen finns det inga mer på Netflix. Då blir det en ny serie! Ser förmodligen klart imorgon.

Imorgon står klockan på 8:30. Ska upp till AF och hämta papper och sen till Trollet (förskolan) och så ska en tjej visa mig vad som ska göras när jag vikarierar för henne nästa vecka. Spännande!
Så nu blir det John blund för mig.

Av Helen Westerlund - 18 januari 2015 22:59

Tänkte visa bilder på min framgång. Är inte så stor skillnad men är definitivt nöjdare nu än förut. Dom gamla bilderna är från ungefär ett år tillbaka. Vägde då ca 50 kg. Idag väger jag 45 kg.

Min motivation kommer från killar ärligt talat. Fick höra att jag hade en fantastiskt rumpa och det fick mig att vilja träna den ännu mer. Jag vill se bra ut naken. Det är mitt mål.

Många säger att jag är så smal, och t.o.m behöver äta mer och gå upp i vikt. Det är kul att höra att man har fin kropp men blir bara arg när "jag är för smal" och "borde lägga på mig några kilo". Här kämpar jag för att få min drömkropp och det känns inge roligt att höra det. Jag är inte perfekt. Med kläder ser jag bra ut. Inte utan. Än.

Åkte på en fest med en vän och han presenterade mig för sina vänner. "Damn vilken kropp", "det syns att du tränar" osv. Blir chockad av att höra sånt, är inte van. Men gud så roligt det är. Det höjer motivationen ännu mer.

Jag ska kämpa på tills jag får kroppen jag vill ha!

(Höger rumpbild är den gamla)

Av Helen Westerlund - 18 januari 2015 01:56

Det är verkligen värt att kämpa sig till gymmet och köra ett pass. Man ångrar aldrig ett pass och det känns så bra efteråt.
Brukar tänka "jag kör bara en halvtimme" men så blir det ofta längre. Så bara man tar sig dit.

Sen när man ser resultat av träningen blir man bara mer motiverad. Älskar att se skillnad.

Körde ben, mage och rumpa idag. Började med 10 minuter på bandet. Lutning 7,0 hastighet 6,5 - 9,5. Klarade 75 kg på leg extensions! När jag kom hem såg jag även att en muskel börjat visa sig lite (bilden). Blir så glad!

Är inte helt nöjd än med min kropp. Har en bit kvar men måste säga att jag kommit en bit också. Ganska stor skillnad från förut. Ska visa bilder någon annan dag.

Av Helen Westerlund - 17 januari 2015 00:26

Hola. Upp kvart i 8 imorse och närmare halv gick jag förbi Anna så vi gick tillsammans till Olympica.

Var lite segt i början, inte så mycket disk. Men sen blev det desto mer. Eleverna äter mellan 11-13 och det blev verkligen stressigt då! Kändes som det gått en halvtimme fast det egentligen gått två timmar. Idag var det kalops. Fick med en matlåda men den glömde jag i kylen..

Fick frågan om att jobba 26-28 på båda förskolorna. Först i köket på den ena och sen städa på den andra. Ca 7,5h. Självklart sa jag ja. Måste jobba så mycket som möjligt dom här sista dagarna i januari så jag slipper gå till socialen i februari. Vill verkligen inte det.

Såg på SoA och två filmer när jag kom hem. Dom tre senaste dagarna har jag somnat så fort jag lagt mig i soffan. Jättejobbigt. Så nu tänker jag sova!

Av Helen Westerlund - 15 januari 2015 23:32

Imorse lite över 8 ringde Anna. "Upp och hoppa, du ska jobba!".
Dom behövde mig i disken på Olympica.

Anna skulle också jobba så vi tog sällskap. Hon skulle gå halv 9 så jag hade en kvart på mig att bli klar. Stod vid byrån och sminkade mig samtidigt som jag åt frukost. Blev klar på knappt 15 minuter. Sjukt.

Jobbade 9 - 15. Var roligt faktiskt. Och jätteskönt att jobba igen och tjäna lite välbehövda pengar! Var ganska stressigt men inte mig emot. Gillar när det är det, tiden går så fort.

Var där i måndags och tre dagar senare får jag jobba. Det känns bra. Fastän det bara är vikarejobb. Bra att ha på CVt iallafall.

Imorgon ska jag också jobba där, Anna också, så då tar vi sällskap igen. Alltså är det dags för mig att sova nu. Natti.

Av Helen Westerlund - 14 januari 2015 23:47

Har bara känt honom i 1,5 år men det gjorde verkligen ont att få höra att han inte finns mer. Har aldrig mött någon som alltid är så glad och snäll och som alltid får andra att skratta. Han var underbar. Hade inget ont mot någon.

Sista gången jag såg honom var lite före julen. Då stod vi och skojade om "apoteket". Han sa alltid att han skulle till apoteket först och sen till Loyd's. Kommer sakna honom så.

Vila i frid världens bästa Dan ?

Av Helen Westerlund - 14 januari 2015 23:38

Igår kom en vän över och sov här så jag sov inte mycket inatt. Slumrade till några gånger bara. Gick upp klockan 10 och såg ett avsnitt SoA. Satte på en film (LOL) men somnade i soffan så jag gick och la mig i sängen igen och sov till halv 2.

Då tog jag en dusch och mötte Anna på stan. Vi gick och kollade i lite affärer och svängde in på cafét där vi fick reda på att en stammis dött. Var verkligen dyster stämning där. Kunde inte förstå att det var sant.

Anna och jag såg på Boat Trip och sen gick hon hem. Då släppte jag ut alla känslor och grät en stund. Somnade efter det och sen såg jag filmen jag förökt se tidigare och sen House party: Tonight's the night.
Nu är det nog dags för mig att sova. Är jättetrött! Var verkligen en seg dag. Har bara sovit känns det som. Har aldrig kännt mig så arbetslös som nu. Det suger.

Ovido - Quiz & Flashcards