Alla inlägg under januari 2015

Av Helen Westerlund - 3 januari 2015 01:34

Det nya året har verkligen inte startat bra. Har mått väldigt dåligt i två dagar nu. Jag orkar inte.

På nyår åkte iallafall jag, Jenny och My till Säter på fest. Senare drog vi vidare till nästa. Vet inte vad jag ska säga egentligen. Kvällen slutade i tårar och skitsnack. Var nog alkoholen som tog över. Har aldrig varit så ärlig och visat vad jag känner och jag vet inte vad jag ska tycka om det. Är bara så trött nu. Jag vet inte vad jag ska göra.

Var väldigt bakis dagen efter och kom hem vid två-tretiden. Kollade film med mamma och sen gick jag till Anna och såg några avsnitt av Ph.

Idag gick jag till arbetsförmedlingen och skrev in mig. Sen vidare till gymmet och körde armar. Var lite distraherad men kändes ändå rätt bra.

Har länge varit rädd för att väga mig eftersom jag trott jag vägt 50 eller mer, vilket jag inte vill, och på nyår vägde jag mig (efter middag) och vägde då 46,9 kg. Blev lite chockad. Sen vägde jag mig dagen efter (hade inte ätit sen dagen innan) och då visade vågen 44,7 kg. Alltså gissa om jag blev paff! Känns ju rätt bra iallafall måste jag säga. Det enda positiva som hänt dom sista dagarna.

Avslutar denna kväll i soffan framför JS. Godnatt!

Ovido - Quiz & Flashcards