Alla inlägg under januari 2015

Av Helen Westerlund - 13 januari 2015 01:34

Idag gick jag upp 9 för att gå på infomöte på AF. Tog väl en drygt en timme. Visste redan om allt som sades men men, var ju tvungen.

Efter det (och ett avsnitt SoA) gick jag upp till Olympica till Anna där hon tog mig till han som har hand om förskolorna. Han berättade lite, ställde frågor och tog mitt nummer. Sen gick jag till en av förskolorna och visade upp mig och en trevlig kvinna visade mig runt och även hon tog mitt nummer. Hon sa att det behövdes nya vikarier nu så hon var glad att jag kom dit.
Håller tummarna!!

Resten av dagen har bestått av SoA (och en sväng till Ica med Anna). Är i mitten av säsong 3 nu. Plogar igenom många avsnitt om dagarna.
Nu är det dags för mig att sova!

Av Helen Westerlund - 11 januari 2015 22:43

Idag masade jag mig ur sägen halv 12. Åt frukost samtidigt som jag såg ett avsnitt av SoA. Efter det blev det gym. Ben, rumpa och mage. 5e passet denna vecka. Det känns riktigt bra faktiskt! Testade 75kg på leg extensions och det gick bra. Wiho.
Såg många nya ansikten där idag. Säkert folk som har nåt nyårslöfte.

När jag kom hem städade jag trapphuset. Sen dammsög och moppade jag hela lägenheten. Lagade en thaigryta till middag. Blev riktigt gott! Smakade nästan som på thairestaurangen. Ska jag definitivt göra igen.

Avslutade dagen med några avsnitt SoA och nu en film. Ska se ett avsnitt till sen sova för imorgon ska jag upp klockan 9. Möte på AF. Hörs!

Av Helen Westerlund - 11 januari 2015 22:36

Igår när jag vaknade tänkte jag att det skulle vara mysigt med en snöstorm. Man ska vara försiktig med vad man önskar sig.

Mamma, jag och Anna skulle till Smedjebacken och lämna mammas två katter och sen förbi Borlänge och hem. 6 timmar tog alltihopa! Vi hade problem med imma på rutan och när vi kom till katthemmet började det snöa rätt rejält. Vi fick hälsa på massa underbara katter. Blev förälskad i en gul misse som hette Frank. Vill ta hem allihopa. Var svårt att gå därifrån.

Vägen mellan Smedjebacken och Borlänge var hemsk. Det fastnade is på vindrutetorkarna så var 5e minut var vi tvungna att stanna mitt på riksvägen och ta bort isen, annars såg vi inget. Vägen var oplogad och allt var helt vitt. Vi körde 50 hela vägen. En av gångerna vi stannade kom en bil bakom och fick inte stopp på bilen så hon körde in i vår bil. Var bara hennrs bil som fick skador dock. Vi var fyra bilar på rad och när vi stannade och tog bort isen gjorde alla likadant. Var nästan lite roligt att se.

När vi äntligen kom fram till Borlänge såg mamma inte rondellen som kom och körde rakt upp i den. Tur nog kunde vi bara backa tillbaka. Men man var ju rätt skakis. Körde upp på lite trottoarer osv också. Var verkligen kaos.

Vi åkte till Statoil och bytte vindrutetorkare och sen åkte vi bakom en plogbil nästan hela vägen hem. Vilket äventyr alltså!

Var många cm snö som föll. Stora snödrivor överallt och det är inte lätt att ta sig över stan. Ojojoj. Jag lever iallafall!

Av Helen Westerlund - 10 januari 2015 01:04

Vaknade runt 11 och gick till gymmet. Började med 15 minuter på crosstrainern. Körde sen ben, mage och ass i en timme sen solning. Kände att det behövdes.

Kollade ett avsnitt SoA och käkade nudelwok som jag gjorde och sen åkte mamma och jag hem till henne. Där var det dags för dagens andra gympass. Hon har ett minigym i källaren. Var meningen att jag skulle träna mamma men efter 15 minuter gav hon upp och gick och lagade mat istället..Så jag körde armar själv i 40 minuter. Har redan träningsvärk.

Sen käkade vi pannkakor och så skjutsade hon hem mig igen. Har nu sett klart på S1 av SoA. Kollar film nu (The new guy), efter det blir det att börja på S2 och sen sova. Ska upp "tidigt" imorgon. Klockan 10 alltså.
Natti!

Av Helen Westerlund - 8 januari 2015 00:30

Det gick bra att jobba idag. Kändes ungefär som vanligt. Var väldigt mycket kläder i (och utanför) bingarna så jag synade lite där när det var lugnt i cafét. När jag skulle gå sa Eva att vi skulle höras om att det ska rapporteras, så förhoppningsvis får jag betalt för dom där timmarna. Skönt.

Efter jobb tog jag en pw i snön. Gick väl sådär eftersom jag bara gled runt i snön. Var väldigt jobbigt i benen iallafall och var helt slut efter 20 minuter. Gick hem till Anna och Musse och käkade och sen hem.

Tog en dusch, såg på film och sen tre avsnitt av Sons of Anarchy. Bestämde mig för att börja se på eftersom alla säger att det är så bra. Är lite för våldsamt för mig men vill fortsätta se ändå. Ska ge det en chans.

Nu blir der lite JS och sen sova. Imorgon har jag lite att göra. Night!

Av Helen Westerlund - 6 januari 2015 23:38

Igår blev det bara en pw på kvällen. Kände att jag behövde en. Vågade inte gå vid stadsberget så gick runt i villaområden. Var rätt kallt ute och benen domnade bort.

Idag vaknade jag kl 11, käkade gröt och begav mig till gymmet. Körde ben i en timme. Ökade till 68kg på leg extensions(?) så det kändes bra. Var bara jag och en kille där och han smällde så hårt med vikterna att det nästan gjorde ont i öronen. Åh vad jag blir arg på sånt! Smäller du så där mycket är det förmodligen för tungt. Lätta lite på vikterna vännen. Gah.

Imorgon ska jag till Erikshjälpen och jobba i cafét. Gratis antar jag. Får iallafall något att göra. Så imorgon blir det nog bara en promenad. Godnatt!

Av Helen Westerlund - 3 januari 2015 02:03

Bästa köpet?
Tvn, telen kanske.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2014?
I see fire, Fuck everybody, Freaks, Take me to church.

Vem har du umgåtts med mest?
Anna, Jenny och Julia kanske

Vad var din största tabbe 2014?
Jag lät mig bli så fucked up.

Har du haft ett förhållande under 2014?
Nej.

Vart reste du under 2014?
Umeå, Åland.

Vilka ser du som de största händelserna under året?
Blev anställd på Erikshjälpen.

Har du blivit bättre på något?
Visa mer av mig själv.

Vad var extra dåligt med året?
?Att jag mått som jag mått.

Vad var extra bra?
?Mamma flyttade.

Lärde du känna några nya människor?
?Ja, har lärt känna många nya människor!

Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut?
?Berättat min story.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja ett tag gjorde någon mig glad + när mamma flyttade.

Vad var din största framgång 2014?
Visa mig och berätta hur jag känner.

Vem saknade du?
En person jag inte saknar längre!

Vad tänker du göra annorlunda nästa år som du inte gjorde detta år?
?Jag har ingen aning faktiskt.

Mest stolt över 2014?
??Började träna seriösare, fick anställning och vågade vara mer framåt.

Högsta önskan just nu?
Att jag får må bra igen.

Vad kommer du sakna från 2014?
Just nu kommer jag sakna en person men det går över. Annars, inte så mycket.

Vad spenderade du mest pengar på?
Alkohol, elektronik.

Vad gjorde du på din födelsedag?
Käkade tårta hos mamma. Värsta födelsedagen.

Blev du kär i år?
Nej.

Vilket datum från år 2014 kommer du alltid att minnas?
Kommer inte ihåg några datum så får säga nyår då.

Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat och haft kul.

Dina planer inför 2015?
?Få ordning på livet.

Vad vill du säga till dig själv inför 2015?
Stay strong Helen. Det blir bättre.

Hur tror du 2015 kommer bli?
Spännande, nytt och svårt.

Ovido - Quiz & Flashcards