Alla inlägg under juni 2015

Av Helen Westerlund - 19 juni 2015 00:50

Kvart över 7 imorse kröp Gabriel ner bredvid mig i sängen. Pratade en stund och sen slocknade vi. Lite efter 12 cyklade jag upp till Gläntan för en sista städning. En liten sommarpresent hängde på min dörr när jag kom dit, en stegräknare. Kommer sakna alla fina barn men ska fortfarande vara tillgänglig som vikarie över sommaren.

När jag kom hem la jag mig en stund så han fick sova klart. Sen vart allt knasigt och till slut jättebra. Vi myste lite och gick sen upp och gjorde frukost, 18:30. Bacon och ägg och lite sallad till det. Mysigt. Vi handlade på Hemköp en sväng och sen åkte han hem för jobb.

Var hos anna en stund och sen blev det gymmet en snabbis. Tränade axlar, bröst och biceps och kunde inte låta bli att köra lite rygg. Tycker det är så kul!

Ska läsa lite i min MåBra-tidning och sen sova. Gabriel kommer hit imorgon bitti igen, så hinner vi ses lite innan jag ska äta med mamsen och Anna och sen jobba. Pussgodnatt!

Av Helen Westerlund - 18 juni 2015 01:54

Gabriel jobbar inatt och kommer hit imorgon bitti när han slutat (om 5,5 h) Jag vill inte sova så många timmar så har hållt mig vaken tills nu.

Anna har blivit sjuk så var dit med lite grejer. Sen pratade vi massa så kom inte iväg förens 2 timmar senare. Svängde förbi gymmet på vägen hem och körde lite rygg. Var lite läskigt där men köttade på lite och sen drog jag.

Drar mig för att hoppa in i duschen men börjar bli rätt trött nu så jag får väl helt enkelt bara göra det.
Godnatt nu! (Snart)

Av Helen Westerlund - 17 juni 2015 22:00

Blev några timmar på EH igår och sen åkte mamma och jag till Borlänge och handlade lite. Köpte massa strumpor, en träningsjacka, några linnen, shorts, lipsyl m.m på kupolen och på Dollarstore blev det lite balsam och sånt nödvändigt.

När jag kom hem städade jag hela lägenheten och sen gick jag ut med missarna en stund i solen. Lite senare på kvällen kom Gabriel hit. Han hade precis kommit hem från Jönköping. Vi pratade lite allvar och sen kunde vi äntligen mysa med varandra och se på lite Grimm. Vi såg på en dokumentär om porr (haha) på Netflix och sen la vi oss vid 2-tiden. Så skönt att få krama om honom eftersom det var en vecka sen han sov här sist.

Vi käkade grötfrukost klockan 12 och sen gick jag till EH. Blev egentligen min sista dag där eftersom jag börjar på schema på Norden på fredag. Fast kommer jobba där några öppetdagar i sommar, när jag har tid.
Vi hörs!

Randi var glad att han var tillbaka!

Av Helen Westerlund - 15 juni 2015 22:19

Fick sova många timmar inatt och vaknade halv 8 - 8 imorse. Gick upp lite före 9 och tog en pw mot fågeltornet. Solen lyste men det blåste ganska mycket. Skönt ändå. När jag kom hem satt gröten fint i magen. Hade i hallon och nötter och toppade med ännu mer hallon.

Efter frukosten gick jag till gymmet och tränade mage en stund och sen gick jag till Gläntan för städning. Det var orört där sen förra veckan men det hade inte jag fått veta, så jag fick gå igen. Mamma kom och hämtade mig och så åt vi lunch tillsammans. Korv, potatissallad, bulgursallad och lite bea. Sen blev det iväg på jobb på Norden, Fanny.

Kom hem för en stund sen och ska sova nu. Är så trött och ska upp tidigt imorgon och jobba på EH en stund. Känner jag mig själv rätt kommer jag få beslutsångest när alarmet ringer, om jag ska dit eller inte. Bestämmer ju egentligen själv. Åh.

Av Helen Westerlund - 14 juni 2015 11:13

Gick upp lite före kl 9 imorse och åt min grötfrukost och sen iväg till gymmet. Var helt ensam så köttade på riktigt. Tränade mest rygg, axlar och triceps men la till biceps och bröst också. Då har jag checkat av alla muskelgrupper denna vecka.

Åt pastalådan med broccoli, keso och champinjoner till lunch och ska strax gå till jobbet. Jobbar 12 - 21:30 idag. Vi hörs.

Vincent var väldens gullegris inatt!

Av Helen Westerlund - 13 juni 2015 22:02

Igår var jag (och Anna) på läkemedelsutbildning hela dagen. Godkänd iallafall så nu får jag ge medicin!

Efter utbildningen städade jag här hemma och fixade mig. Hann även med en halvtimme i solen. Sen kom Anna och lite senare Leah, Alexandra m.fl Vi körde öl/kortspel och drack och sen drog vi ut på hotellet. Jag smet in så jag slapp betala dom där 150 kronorna. Lite efter 12 hade jag tröttnat och ville hem, men stannade lite till för Annas skull. Hjälpte en full tjej hem och sen hem och sova.

Imorse svängde Gabriel förbi här på väg till Dreamhack och sa hejdå en sista gång. Det + alkoholen på väg ur kroppen gjorde så att jag blev lite ledsen men jag somnade fort igen. Städade bort alla flaskor och glas och hann med en promenad på nästan 2 km innan Anna ringde och ville ta en fika. Vi fikade först på Wienan och sen Wahlmans och sen gick vi hem till Leah en stund.

Jag gymmade en snabbis innan jobbet. Blev rygg (mest nedre), lite bröst och några squats på det sen gick jag hem igen.

Var ensam på Britta (norden) ikväll. 4 av 5 boenden krånglade men tillslut fick jag ordning på allihopa. Var verkligen skönt att få gå hem. Är rätt slut nu så ska hoppa i säng. Godnatt.

Av Helen Westerlund - 11 juni 2015 22:00

Imorse ringde alarmet kl 6 och jag skulle till Erikshjälpen. Hade världens beslutsångest om jag skulle gå eller inte. Kom tillslut fram till att jag jobbat 17 dagar i sträck så jag kunde unna mig en ledig dag. Mamma tog Gläntan också så var heelt ledig.

Klockan 11 kom Gabriel hit och vi gick ner till affären i det fina vädret. Sen gjorde vi, och åt tonfisksallad och vitlöksbröd och lite bigarråer till det. Vi såg två avsnitt av Grimm och har börjat på säsong 3 nu! Vi la oss i sängen en stund och myste innan jag var tvungen att gå till frisören och fylla på ögonfransarna kl 16. Vi sa hejdå för vi kommer inte ses förens på tisdag eftersom han ska på Dreamhack på lördag och vi hinner inte ses imorgon. Blöö ville inte lämna honom men äh, 5 dagar är inte så mycket..Men var lite smått jobbigt iallafall.

Anna och jag var på Olympicas skolavslutning i kyrkan och sen köpte vi thaimat och gick hem till henne och såg på Misfits. Nu ska jag sova för imorgon blir det utbildning. Godnatt!

Vet ej vad som hände med hans hår. Ser ut som en dränkt mus puss.

Av Helen Westerlund - 11 juni 2015 21:47

Igår före jobbet gav jag mig iväg till gymmet för att träna ben och rumpa. Först åt jag en kokt ägg och en rostad äggmacka.

Såhär såg det ut:
Djupa squats 10 kg 3x10
Sumo squats 10 kg 3x10
Squats 20 kg 3x10
Squats 30 kg 5 reps + 10 reps
Utfall med hantlar (5+5kg) 10 reps/ben

Var alldeles slut i låren efter alla squats så kände mig rätt nöjd med det jag åstadkom. Fick vara bra så. Tog ju 30 kg i Smithmaskinen på squats så det kändes bra. Fick nog rätt bra pump i baken också!

Ovido - Quiz & Flashcards