Alla inlägg under juni 2015

Av Helen Westerlund - 9 juni 2015 21:10

Förflyttningsutbildningen igår gick bra. Anna och jag gick ju tillsammans så det var skönt. Var faktiskt roligt och lärorikt. Klockan 12 slutade den så vi åt lunch på Smörgåsboden. Vi delade på en nachotallrik. Mums! Efter det blev det städning på Gläntan.

Anna ville kolla tv hos henne och jag ville träna så vi kompromissade och jag tränade mage framför tvn. Hade lite träningsvärk sen tidigare så blev rätt slut i musklerna fort. Men skönt vare!

Gabriel är så dålig på att sova så jag sa "Nu kommer du hit, vi lägger oss tidigt och så ligger du kvar när jag går till jobbet".
Vi såg två avsnitt av Grimm och vid midnatt la vi oss. Slumrade till någon gång men vi somnade i förens 3-4tiden. Vi bara låg och pratade åså.

Klockan 7 när larmet ringde ville jag grina för jag var så trött. Men var bara att gå upp och rulla iväg till Trollet. Slutade 13, skyndade hem och gosade med pojken i en timme och sen iväg på nästa jobb. Norden, Britta, 14:30 - 21:30. Har gått bra och jag sitter nu och väntar på att nattpersonalen ska komma så jag får gå hem. Ska bli så skönt att krypa ner under täcket efter 12 timmars jobb!

Av Helen Westerlund - 7 juni 2015 21:56

Jobb, Brittagruppen, 7 - 16 idag och sen hem och vila en stund. Sen bar det iväg till gymmet. Hade verkligen ingen lust men gick ändå. Var fullt när jag kom dit så gick ner och tränade mage en stund. Sen kom alla ner och jag gick upp och kunde köra lite rygg, triceps och axlar. Blev väl lite över en halvtimme iallafall. Jag hade på mig mina nya tights från Better Bodies och min nya shaker från BMR.

Gjorde 11 matlådor när jag kom hem. Fyra stycken med lax, råris och wok, tre stycken med råris, broccoli och rödbetor och till sist fyra med en blandning av fullkornspasta, broccoli, köttfärs, champinjoner och keso. Frysen är full och jag är redo! Är så mycket bättre med matlådor eftersom det bara är att ta fram och värma. Har man ingen mat färdig är det lätt att man lagar till något snabbt och mindre nyttigt eller köper nån snabbmat.

Efter jag diskat undan allt tog jag en pw runt Hönsan. Var en hemsk promenad men luften var skön. Har aldrig sett så mycket sniglar i mitt liv. Små vanliga, stora vita, mördarsniglar, små utan skal och alla möjliga vidriga äckliga hemska saker. På ett ställe var det huur många som helst och jag kämpade verkligen mot gråten. Fick panik verkligen. Såg också en mask som var 30 cm lång. Vidriga värld!!

Nu blire hopp i säng och lyftteknik imorgon.
Natti.

Av Helen Westerlund - 6 juni 2015 22:56

Igårkväll somnade jag halv 10 och vaknade halv 7. Hade sovit mina timmar då men Gabriel slutade jobbet kl 7 så han kom hit då och sov här. Det blev alltså en hel del timmar sömn. Vi låg kvar i sängen till närmare 13, tog en dusch och sen åkte han hem och jag till jobbet.

Var ensam idag från kl 16. Det gick bra men vid läggdags krånglade dom lite. Hade en resurs som hjälpte mig lite och det ordnade sig väl tillslut men var så stressigt mot slutet. Var nästan gråtfärdig på väg hem fastän det gått rätt bra. Kändes som allt gått fel. Livet som känslig.

Nu ska jag sova för imorgon jobbar jag morgon.
Good night.

Av Helen Westerlund - 5 juni 2015 21:48

Igår jobbade jag på Trollet 8 - 13 och sen blev jag bokad på Norden 16 - 20. Kom till Fannygruppen men dom var redan två så jag fick gå ner till Evagruppen, där jag ska vara i sommar. Hon jag jobbade med skulle också gå hem 20 så jag fick stanna till 21:30 istället. Det hade varit massa krångel den dagen men det ordnade sig ju tillslut. Fick vara ensam för första gången där på kvällen också.

Gabriel kom förbi och hämtade min hemnyckel och när jag kom hem hade han köpt jordgubbar, melon, naturgodis och aloe vera och tänt ljus på det. Vi slog på en film och myste. Hur fin får man vara?

Han mådde inte så bra så han sov dåligt, vilket gjorde så att jag också sov dåligt. Blev bara några timmars sömn. Men klockan 6 var det bara att gå upp för att jobba 13 timmar. Hade en timmes rast så jag cyklade hem och gosade med poopen som fortfarande låg kvar i sängen, sen tillbaka till jobbet. Var så varmt och skönt ute så vi satt ute ett tag. Så skönt!

Efter jobbet gick jag och mamma upp på stan och käkade. Det blev kycklingspett och strips för mig. Mums. Ordentligt mätt blev jag också. Och nu är jag så trött efter denna långa jobbdag att jag snart dånar av. Sovmorgon imorgon iallafall!
Godnatt!


Frukost - havregrynsgröt med melon och valnötter

Av Helen Westerlund - 3 juni 2015 22:22

Idag började jag med jobb på Trollet 8 - 12:40 sen stressa till EH för att hinna till öppning. Jobbade där 13 - 18 och sen iväg till Gläntan. Spöregnade när jag slutade på EH så fick vänta en stund.
Det började åska så mamma kom farandes till stan och hjälpte mig städa och höll mig sällskap. Snälla mami.

Kom hem lite efter kl 20, såg på Tunnelbanan och finalen av Sveriges yngsta mästerkock och nu ligger jag i sängen, redo för sömn.

Till frukost gjorde jag min gröt och blandade i nya proteinpulvret. Toppade med några blåbär. Hur gott som helst. Det blir nog samma imorgon igen. Åt limekvarg från Lindahls på EH och tre riskakor innan Gläntan. Det fick bli min middag idag.

Godnatt!

Köpte dom här två klänningarna på Erikshjälpen!

Ass

Av Helen Westerlund - 2 juni 2015 21:41

Kämpade mig upp ur sängen imorse och gick till EH. Hann inte ta av mig jackan förens dom ringde från Trollet och behövde mig. 2 timmar i barngrupp, 4 timmar i köket och sen 2 timmar i barngrupp igen och till sist gick jag till Gläntan och städade. Efter det blev det gymmet.

Idag stod legday på schemat.
Djupa sqats 10 kg 3x10 + 6 reps
Sumo squats 10 kg 10 reps
Squats 20 kg 2x5 + 10 reps
Leg extensions 68 kg 3x8
Glutes kickback i maskin 32 kg 2x10/ben

Avslutade med ca 15 minuter mage. Bl.a:
Knee crunches
Sit ups
Flutter kicks
Leg raises
Cycling crunches
Leg pull-ins
10-20 reps 3 set

Testade nya proteinpulvret (midsommartårta) och det smakade hur gott som helst! Var jordgubbsbitar i också. Hittills det godaste proteinpulver jag smakat.

Nu - sova, för imorgon blir en lång dag.

Av Helen Westerlund - 1 juni 2015 21:08

Mors dag igår och vi bjöd mamma på kakor, smörgåstårta och en vit choklad och rabarberpaj. Det vi knåpat ihop kvällen innan.
Jobbade 7-16 på Fanny på Norden, eller jag fick gå en halvtimme tidigare.

När mamma och Anna gått kom Gabriel hit. Vi såg på Top Model och sen gick vi till gymmet. Jag körde rygg och lite triceps och axlar. Han tvingade mig att köra lite biceps också och jag kunde inte låta bli att köra lite benpress. När vi kom hem tog vi en lång dusch och satte oss sen och såg på Grimm. Jag somnade i hans knä och gick och la mig sen.

Skulle varit på flytteknik imorse klockan 8 men vaknade en halvtimme innan så ringde och bokade om tiden. Sket i Erikshjälpen också. Behövde en rejäl sovmorgon. Vi gick upp klockan 13 och såg några avsnitt av Grimm och sen skjutsade han mig till Gläntan. Städade ensam men det gick bra ändå.

Tror jag ska ta en promenad i soliga (men blåsiga) vädret och sen hoppa i säng. Vi hörs!

Hämtade mitt paket från Svenskt Kosttillskott idag. Vassleprotein med smak av midsommartårta, smakprov av chokladkasein, magnesium- och kalcium tabletter och burn. Najs!

Ovido - Quiz & Flashcards