Alla inlägg den 15 maj 2015

Av Helen Westerlund - 15 maj 2015 22:25

I onsdags fyllde mina två älsklingar 4 år! Jisses vad tiden går fort. Vill inte att dom ska bli äldre nu. Dom får gärna stanna i denna ålder.

När jag slutat jobbet gick jag ner till Hemköp och köpte musslor, mjukmat, godis och en var sin leksaksråtta till dom. Gjorde en liten tallrik med olika godsaker. Det tyckte dom om.

Jag är så glad att jag har dom. Vet inte hur jag skulle klara mig utan mina två bästa vänner. Dom är alltid med mig och deras personligheter är så fantastiska. Helt underbara.

Grattis mina hjärtan, Dani och Boobis. Bani och poops. Randi och Vincent. Mammas små älsklingar.

Av Helen Westerlund - 15 maj 2015 22:06

I onsdags när Gabriel sov här såg vi på Grimm hela natten. Jag gav upp efter kl 4 men han kollade till kl 8. Då la vi oss och jag sov väl nån timme och han några timmar mer. Halv 6 gick vi upp och åkte hem till hans föräldrar och gosade med valparna. Förra gången vi var där fick jag en allergisk reaktion och samma sak denna gång. Så vi kom fram till att det måste vara hundarna eller deras loppmedicin. Det kliar nåt så fruktansvärt och så bli jag snorig.

Vi åkte hem till honom och gjorde tacos och käkade framför en film. Myspys. La oss ganska tidigt eftersom jag skulle jobba idag. Vi gick upp kl 6 och han skjutsade mig till Hedemora till Trollet. Jobbade där 7 - 14 med Anna bl.a Kul!

När jag kom hem var jag så slut att jag tänkte vila en stund innan gymmet. Vaknade 2 timmar senare med panik. Kände mest att vad hände? Gick till cafét, handlade med Anna och vi hälsade på Leah och sen gick jag till gymmet. Körde rygg och axlar idag. Även nån magövning. Ett bra men rätt segt pass.

Nu sitter jag i soffan och ser en film (Project X) och ska snart krypa ner i sängen för imorgon ska jag jobba på EH. Det var iallafall skönt med en ledig dag efter 12 dagars jobbande!
Hörs.

Ovido - Quiz & Flashcards