Alla inlägg den 28 maj 2015

Av Helen Westerlund - 28 maj 2015 21:22

Igår blev det finfrukost hos Gabriel. Massa frukt toppat med kvarg. Mums säger jag bara. Lite Grimm till det så var det en perfekt morgon. Han skjutsade mig till Hedemora och jag jobbade 12 - 18 på EH och sen städningen på Gläntan. Anna kunde inte följa med och städa så fick göra det själv, vilket var ett misstag. Har nästan aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Lokalen är ju ett gammalt sjukhus och det är verkligen obehagligt där. Vad så rädd att jag nästan grät och jag städade inte ens klart. Skakade i en timme efteråt. Hemskt.

Imorse blev det hallongröt till frukost. Så gott! Idag städade jag först på Trollet, gick sen ut i parken med Gläntanbarnen, sen köket på Trollet och till sist städa på Gläntan. Fram och tillbaka.

Efter jobbet gick jag till gymmet. Kände att det var dags för det. Körde ben/rumpa och lite mage. Eftersom det var veckans första pass och jag inte hinner med gymmet imorgon tränade jag även lite biceps och bröst. Var ensam på gymmet så det var ju skönt. Avslutade med solning.

Tror jag tar och lägger mig snart. Är alltid så slut när jag kommer hem.

Ovido - Quiz & Flashcards