Alla inlägg under maj 2015

Av Helen Westerlund - 18 maj 2015 22:07

Ligger i sängen redo för välbehövd sömn. Har varit en låång dag. Jobbade 7:30 - 17:30 på Lilltrollet och sen till 19:00 på Gläntan. Efter lite över 12 timmar var jag äntligen hemma igen! Har ändå varit en rolig dag, som gått fort. Städningen på Gläntan var dock ingen höjdare. Är ju ensam så sent på dagen och det är otroligt läskigt där då. Går runt och är livrädd i 1,5 timme. Usch!

Blev ingen träning idag men får ta igen det imorgon. Har lite träningsvärk i vaderna sen joggingturen igår och det känns i knäna också.

Jag åt banangröt till frukost, pannkakor till lunch, fil och flingor till middag och kvarg och en banan till kvällen. Och så lite frukt och mackor däremellan. Har blivit ganska dåligt med middagar på senaste tiden. Jobben som ställer till det. Huvudsaken jag får min grötfrukost iallafall! Hehe

Av Helen Westerlund - 17 maj 2015 21:32

Orkarde inte gå till gymmet idag då Gabriel åkte hem så sent. Hade ingen lust alls att kötta på med ett ben/rumpa-pass. Istället bestämde jag mig för en joggingtur till fågeltornet. Den vändan är ju nästan 2 km längre än bara runt Nibble.

Luften var så frisk och det var faktiskt riktigt skönt att ta en tur. Perfekt väder! (Mulet/regn).

Får så ont i knäna när jag springer och det beror nog på att jag inte sträcker ut benen riktigt utan lägger vikten på dom istället. Ansträngde mig för att sträcka ut dom och det gick lättare. Ska bara få mig att göra det automatiskt så jag slipper tänka på det.

Drack 4 glas vatten när jag kom hem och la mig platt på golvet. Standard. Skönt var det iallafall! Nöjd.

Av Helen Westerlund - 17 maj 2015 21:24

Jag och Gabriel myste framför några avsnitt av Grimm och sen la vi oss. Rätt tidigt faktiskt. Vi vaknade 5 och låg vakna och vid 10 gick vi ner till Hemköp och handlade lite gott och frukost.

Han skulle egentligen iväg men ställde in sina planer för att vara med mig istället. Gulle. Vi såg på Scary movie 2 och 3 stycken avsnitt Grimm, lagade mat och såg lite på tv innan han åkte hem. Jag vet inte varför men jag får sån panik när han ska hem. Vill inte vara ensam. Man kan ju inte vara med varandra jämt heller.

Sovdags för mig nu snart. Blir en lång dag imorgon. Godnatt!

Av Helen Westerlund - 16 maj 2015 21:18

Fick lite sovmorgon imorse och började jobba kl 9 på EH. Stod i kassan och det var ganska mycket folk, till och från. Gick hem kl 14 och sov en stund, städade, åt spagetti och biffar och sen iväg till Norden till kl 16. Blev bokad imorse som resurs. Hade en del att göra men blev väldigt lugnt dom sista timmarna.

Kom precis hem och ligger på soffan, rätt så död. Ska strax hoppa in i duschen och sen ta mig en celsius för sen kommer Gabriel hit och sover här. Jag lär ju hålla mig pigg eftersom han kommer vilja vara uppe hela natten.
Gokväll!

Av Helen Westerlund - 15 maj 2015 22:25

I onsdags fyllde mina två älsklingar 4 år! Jisses vad tiden går fort. Vill inte att dom ska bli äldre nu. Dom får gärna stanna i denna ålder.

När jag slutat jobbet gick jag ner till Hemköp och köpte musslor, mjukmat, godis och en var sin leksaksråtta till dom. Gjorde en liten tallrik med olika godsaker. Det tyckte dom om.

Jag är så glad att jag har dom. Vet inte hur jag skulle klara mig utan mina två bästa vänner. Dom är alltid med mig och deras personligheter är så fantastiska. Helt underbara.

Grattis mina hjärtan, Dani och Boobis. Bani och poops. Randi och Vincent. Mammas små älsklingar.

Av Helen Westerlund - 15 maj 2015 22:06

I onsdags när Gabriel sov här såg vi på Grimm hela natten. Jag gav upp efter kl 4 men han kollade till kl 8. Då la vi oss och jag sov väl nån timme och han några timmar mer. Halv 6 gick vi upp och åkte hem till hans föräldrar och gosade med valparna. Förra gången vi var där fick jag en allergisk reaktion och samma sak denna gång. Så vi kom fram till att det måste vara hundarna eller deras loppmedicin. Det kliar nåt så fruktansvärt och så bli jag snorig.

Vi åkte hem till honom och gjorde tacos och käkade framför en film. Myspys. La oss ganska tidigt eftersom jag skulle jobba idag. Vi gick upp kl 6 och han skjutsade mig till Hedemora till Trollet. Jobbade där 7 - 14 med Anna bl.a Kul!

När jag kom hem var jag så slut att jag tänkte vila en stund innan gymmet. Vaknade 2 timmar senare med panik. Kände mest att vad hände? Gick till cafét, handlade med Anna och vi hälsade på Leah och sen gick jag till gymmet. Körde rygg och axlar idag. Även nån magövning. Ett bra men rätt segt pass.

Nu sitter jag i soffan och ser en film (Project X) och ska snart krypa ner i sängen för imorgon ska jag jobba på EH. Det var iallafall skönt med en ledig dag efter 12 dagars jobbande!
Hörs.

Av Helen Westerlund - 13 maj 2015 22:38

Sov ända till 9 imorse. Nästan 11 timmar. 11 välbehövda timmar. Jag gjorde banangröt tilö frukost.
1 dl glutenfria havregryn
1/2 mosad banan
1 msk linfrön
En nypa salt
Toppat med äpple och jordnötssmör.
Nästa gång tar jag en hel banan och det kommer bli favoritgröten.

Hade ingen ork till gym men gick ändå. Körde lite lättare vikter eftersom jag kände av förkylningen. Blev ett bra och svettigt pass ändå. Ben och rumpa och avslutade med mage.

Lunch blev en matlåda med köttfärsröra och gurka. Sen bar det iväg på jobb. Erikshjälpen 12 - 18 och sen Gläntan efteråt. Middag blev inte av idag. Tog en macka på jobbet istället.

Har nyss varit ner till hemköp och köpt naturgodis till mig och chilinötter till Gabriel. Han kommer hit alldeles strax. Jag är ledig imorgon så han sover här inatt.
Ciao.

Av Helen Westerlund - 12 maj 2015 21:26

Gabriel och jag la oss närmare klockan 12 och sov lite dåligt under natten så jag var trött imorse. Han skjutsade mig till Trollet till halv 8. Det var många barn och mindre personal men det gick bra ändå. Vi var inne på förmiddagen och gick ut i parken efter lunch. Det var blåsigt och kallt men när jag gungade på massa barn och drack en kopp te fick jag upp värmen igen.

Jag slutade kl 16 och gick vidare till Gläntan. Gick därifrån halv 6. Jag passade på att sola solarium på vägen hem. Blev inget gym för mig idag men fick ju iallafall promenaden hem från jobbet.

Jag var helt slut när jag kom hem och la mig på soffan. Känns som att en förkylning är på gång i kroppen. Stress sänker ju immunförsvaret..typiskt. Får ladda upp med c-vitamin och grejer imorgon. Har iallafall sovmorgon så jag får sova ut. Om 12 timmar ringer alarmet och jag ligger redan i sängen, redo för sömn. Underbart.

Ovido - Quiz & Flashcards