Alla inlägg under april 2015

Av Helen Westerlund - 20 april 2015 21:48

Började dagen med jobb på EH från 7 till 11. Textilbossen var borta och alla tog fram utemöbler så jag fick ta hand om kläder, skor, väskor och textil. Jag är rätt snabb och effektiv så jag hann med alla fyra innan jag var tvungen att kila vidare till Gläntan och städa. Blev klar där lite före ett, cyklade hem och åt lunch och diskade sen iväg till Norden.

Var jättenervös innan men det gick bra. Alla var så trevliga och snälla. Mycket att hålla reda på och blir nervös när jag tänker på att jag ska ge medicin sen men det ordnar sig väl. Imorgon ska jag dit igen, 7 - 16, och jag hoppas det går lika bra då.

Nu känner jag att jag behöver sömn efter en låång dag, så godnatt på er!

Av Helen Westerlund - 19 april 2015 21:43

Jag och G vaknade halv 6 på lördag morgon. Jag som kunde sova 3 timmar längre. Jobbet gick bra utan större misstag i kassan. Var mycket folk och nästan konstant kö. Jag var helt slut i huvudet mot slutet.

När jag slutat kom mamma förbi och körde mig till Säter till G. Vi gick och handlade, såg en film och käkade moröttet och gurka med dipp. Mums! Blev så trött under filmen så vi sa att vi skulle vila en stund innan vi skulle till gymmet. Det slutade med att vi vaknade klockan 6 på morgonen. Blev en lång tupplur det där!

Fina han gjorde i ordning frukost till oss (yoghurt med flingor och jordgubbar) och så slog vi på en film. World war Z blev det. Bra film! Efter det åkte vi till Hedemora till gymmet och körde ett ryggpass. Han visade mig olika övningar och såg till att jag gjorde rätt. Vi var helt ensamma vilket var asskönt.

När vi kom hem såg vi på allra sista avsnittet av Misfits och käkade. Kommer sakna den serien, 5 tummar upp på den. Han åkte hem och jag gick till Anna. Vi sprang 5 varv runt i Sveaparken, ungefär 4 km. Jobbigt men skönt.

Snart dags att lägga sig eftersom morgondagen kommer bli lång. Tre jobb står på schemat och kommer jobba 7 - 21:30. Börjar ju introduktionen på Norden imorgon. Är nervös men det ska bli spännande. Gillar inte nya jobb, är så osäkert i början. Särskilt nu när det handlar om människor. Jag får väl höra av mig om hur det gick sen.

Av Helen Westerlund - 17 april 2015 21:14

Efter jobbet på Trollet och Gläntan cyklade jag till vårdcentralen. Konstaterades att det inte fanns några bakterier i urinen, alltså ingen uvi. Jag hade blåskatarr och skulle bara vänta tills det går över. Ville nästan att det skullr vara uvi för då hade jag fått antibiotika och så hade det varit borta. Har ju snart hållt på i 2 veckor...

Känns ju som jag ska bli sjuk men jag gick ändå till gymmet och tränade lite armar. Var så otroligt seg så blev lite halvdant i nästan en halvtimme, sen gick jag och solade.

Har städat och tvättat och ser nu på Misfits. 3 avsnitt kvar sen har jag kollat klart på alla 5 säsongerna. G är på väg hit nu och ska sova här. Ska vara med honom hela helgen. Och imorgon ska jag jobba på Erikshjälpen. Vi hörs.

Av Helen Westerlund - 16 april 2015 22:20

Jobb på EH idag. 7 -13 och sen 13:30 - 15 på Gläntan som vanligt. Tycker så mycket om alla jag jobbar med! Det gör det kul att jobba.

Var tänkt att jag skulle gymma efter jobbet men blev så fruktansvärt frusen och hade så ont i halsen så jag la mig under filten i soffan och sov en stund. Då gick det över. Gick till Ica och handlade lite och hämtade ett paket från Wish. En tröja var det, lite för stor men kan nog ha den hemma i sommar (den ser bättre ut i verkligheten).

Middag blev världens torraste kycklingbiff, haricots verts, zucchini, guacamole och mini mozzarella. Hade det varit en saftig kycklingfilé hade det varit super. Ät lite vindruvor till kvällen och drack en stor kopp te och såg på underbara Berg och Meltzer i Europa. Så härliga människor!

Imorgon ska jag vikariera på Trollet/Gläntan. Ska bli kul. Börjar klockan 8 så får nästan en timme extra att sova. Efter jobbet ska jag till vårdcentralen också.
Jag hör av mig imorgon, natti!

Av Helen Westerlund - 15 april 2015 21:57

Tillbaka på Erikshjälpen och det känns helt okej! Är ju inte så långa dagar där nu (7-13).

Igår tränade jag ben/rumpa på gymmet + 10 min mage. Ett grymt pass. Nästan iallafall. Körde extra många set på både squats och benpress (heter det så?) än vad jag brukar.
Vanliga squats 10 reps 2 set
Sumo squats 10 reps 2 set
Squats med fötterna tätare ihop 10 reps 2 set

På benpressen körde jag som vanligt 10 reps 3 set på 50 kg och la till 10 reps med mindre och mer avstånd mellan fötterna. Efter det 10 vanliga, 10 ihop och 10 vanliga, utan paus.
Fick bra pump i rumpan och såg att träningen gett resultat. Blev så glad!!

Närmare kvällen kom G hit och vi såg på Dawn of the Dead, ett avsnitt Misfits och jagade katterna ute som bara ville jävlas.

Vi (han) vaknade klockan halv 6 fastän jag hade sovmorgon till halv 8. Cyklade till Trollet och vikarerade i köket till klockan 14, städade på Gläntan till 15 och jobbade sen på Erikshjälpen till klockan 18. Tre jobb på en dag. Var rätt slut när jag kom hem.

Ska strax sova gott. Är så trött. Godnatt!

Av Helen Westerlund - 12 april 2015 22:13

Lite efter klockan 7 imorse knackade G på dörren. Han åkte direkt hit efter jobbet och sov här. Vi (han) sov ganska länge, till 17 eller nåt och vi gick upp närmare 19. Slog mitt rekord att ligga kvar i sängen. Så jag låg alltså 20 timmar i sängen. Inte likt mig men värt det var det ju.

Jag åt gröt och gick till gymmet. Tränade armar i en halvtimme. Brukar aldrig gymma vid den tiden eftersom det brukar vara mycket folk då men det var tomt när jag kom dit. Riktigt skönt!

Åt pizzarester när jag kom hem, tog en dusch och ser nu på ett avsnitt Misfits innan jag lägger mig igen. Har ju knappt varit uppe men börjar klockan 7 imorgon på Erikshjälpen. Night.

Av Helen Westerlund - 11 april 2015 23:07

Åkte till Säter till G som jag nämnde tidigare idag. Han har tjatat så länge att vi ska gymma tillsammans och tillslut gav jag med mig. Vi gymmade på hans gym. Kände mig rätt lost i början. Allt var så annorlunda mot mitt gym. Hittade en bänk och lite vikter och körde där jag. Blev ben/rumpa och lite mage idag.

När vi kom hem tog vi ett bad och sen käkade vi. Vi gjorde torsk i nån sås och ris till det. Efter det åkte vi till hans kompis och spelade lite, sen vidare hem till föräldrarna och hälsa på hundvalparna som fått ögon och så kattungarna förstås. När jag slet mig från missarna skjutsade han hem mig. Han jobbar inatt. Är inte så många timmar tills vi ses igen.

Anna kom hit och åt pizza och så såg vi en film. Eller vi såg bara halva eftersom vi blev så trötta. Hon gick hem och jag gick och la mig. Och här ligger jag nu, dötrött och ont i ryggen igen..och huvudet också för den delen. Så nu ska jag sova!

Lunch - rostbiff, keso & gurka och avokado.

Av Helen Westerlund - 11 april 2015 11:33

Vaknade vid 10 imorse och bestämde mig för en pw innan frukost. Man förbränner ju mer fett då. Jag drack ett glas vatten och gick runt Nibble. 4 km alltså.

Frukost blev keso och frukt. Jag använde:
Ekologisk keso
1 banan
1 jordgubbe
1 msk solrosfrön
En nypa linfrön
Kanel
Toppat med ett citronmelissblad

Ska ta en dusch och sen ta bussen till Säter. Återkommer.

Ovido - Quiz & Flashcards