Alla inlägg under april 2015

Av Helen Westerlund - 10 april 2015 23:06

Idag efter jobbet (som för övrigt gick jättebra) gick jag till gymmet. Armar stod på schemat idag. Blev en del axlar och jag testade några nya övningar för både biceps, triceps och axlar. Fick nog in lite rygg också. Tränade i drygt 45 minuter.

Gick hem och tog en dusch och sen mötte jag upp Anna och vi gick hem till Leah och var barnvakt i va 3 timmar. Vi såg på Warm bodies, när lillan väl somnat.

Jag har fått ont i nedre delen av ryggen idag (ländryggen?). Ännu ett symtom på uvi. Vet inte om det betyder att det gått till njurarna men mår ju annars bra. Har sagt att när jag spyr, gråter och har feber åker jag till vc/akuten. Vill helst inte dit alls. Läste att det kan gå över efter en vecka så ska se om 1-2 dagar om det gått över då. Hope so.

Nu orkar jag inte ha ögonen öppna lägre så ska sova. Så jag slipper denna ryggvärk. Godnatt!

Lillan tyckte jag skulle ha hennes lilla keps på mig.

Av Helen Westerlund - 9 april 2015 21:44

Igår när G kom hit såg vi på film. Först Jumper och sen Superhero movie. Eftersom han jobbar natt har han vänt på dygnet och var inte trött alls. Han slog på Thor och jag gick och la mig i sängen. Klockan 5 kom han och la sig och vi somnade väl inte förens klockan 6. Jag iallafall. Halv 9 ringde dom från Trollet och behövde mig i köket. Så det var bara att gå upp och jobba 10-13:30 och Gläntan efteråt, så jag slutade lite efter klockan 15. Konstigt nog kände jag mig inte trött alls under dagen. Skönt!

Barnen är så gulliga. När jag skulle gå från Trollet kom en flock och kramade mig och drog i mig för att jag inte skulle gå. Fick monsterskor också. När jag gick från Gläntan kom en liten flicka och gav mig en tussilago. Gullungar.

Efter jobbet mötte jag upp Anna och en kille som heter Basel. Han fotade våra katter och så gick vi till Donken och åt glass.

För övrigt ringde chefen från Erikshjälpen här om dagen. Dom har kris och vill verkligen ha tillbaka mig. Jag fick natten att fundera på hur jag skulle göra. Vi kom fram till att jag börjar på måndag och ska då jobba 7-13 måndag till fredag men om jag behövs på Olympica får jag ta det istället. Olympica ger mig så mycket mer och jag trivs där, men pengarna lockar från Erikshjälpen. Så att kombinera blir nog bra!


Nog snackat för mig. Ciao!

Av Helen Westerlund - 8 april 2015 21:36

Idag tog jag sovmorgon och gick till Trollet till klockan 9. Jag städade matsalen idag. Blev klar på två timmar och gick då till Gläntan och städade. Fick käka lunch där också. Köttbullar, potatis och gräddsås. Såsen var så himla god! Hade kunnat äta hur mycket som helst.

Slutade klockan 13 och gick sen äntligen till gymmet. Idag körde jag ben och rumpa. Testade sumo squats och squats med benen tätare ihop. Jag avslutade med ungefär 15 minuter mage. Svettigt!

Såg ett avsnitt Misfits och sen gick jag ut på en pw i det soliga (men blåsiga) vädret. Gick till fågeltornet. På väg hem blev det jättejobbigt. Fick ont i sidan, kändes som håll, och jag kände att jag antingen skulle spy, gråta eller svimma. Kämpade mig hem och slängde mig på soffan och började grina. Hade ont i båda sidorna då. Nu har det nästan gått över. Känns fortfarande men inte alls som innan. Tänkte om det kanske hade och göra med uvin.

Ser just nu på Grey's och väntar på att G kommer. Han sover här inatt. Börjar ju inte jobbet förens halv 2 imorgon. Hörs.

Batteriet i telen tog slut efter 48 minuter. Blev 6 km.

Av Helen Westerlund - 7 april 2015 22:36

Idag jobbade jag på Trollet. Jag och kök/städtjejen storstädade toaletterna, kapprum och personalrummet. Vi höll på från 8 till 15. Vi skrubbade väggar, lister, rör osv. Man blev helt slut! Var iallafall supergod spagetti och köttfärssås till lunch. Hade kunnat äta flera kg.

Klockan 15 gick jag till Gläntan och städade där. Skönt att det bara är 1,5 timme, men blev ju ändå till 16:30. Så jag kom ju hem efter 17. Lång dag. Orkade knappt gå hem. Så slut var jag. Och mer blir det imorgon. Då ska jag städa matsalen på Trollet och sen Gläntan som vanligt då. Inte lika lång dag iallafall. Förhoppningsvis hinner och orkar jag med gymmet då. Eller jag måste.

Blev ingen träning idag men gick ju 25 min till jobbet, 25 min hem och sen fram och tillbaka till Hemköp. Har iallafall rört mig lite.

Påskrester blev det till middag och kvällen bestod av Misfits. Helt okej. Nu måste jag sova, om jag kan. Råkade ju somna framför tvn. We'll see.

Himlen var alldeles rosa, och det gör väggen utanför mig helt rosa och fin. Vackert.

Av Helen Westerlund - 6 april 2015 23:11

G åkte precis hem och det känns så tomt. Men klockan är ju 23 och jag måste upp och jobba imorgon.

Igår kom han hit och vi såg på Misfits och en film. Red hette filmen. Efter midnatt åkte vi till Donken i Borlänge eftersom vi var så hungriga. I Hedemora hade dom ju stängt precis. När vi kom hem igen, nån gång efter 2, gick vi och la oss men vi var inte trötta utan låg bara och drygade. Jag somnade iallafall lite efter 6 tror jag.

Vi gick upp klockan 14 och började laga mat eftersom idag var det min tur att ha påskmiddag. Jag tyckte att han kunde äta med oss och träffa mamma så han var med och käkade. Gott blev det och det var trevligt, förutom mamma som drog ner stämningen. Men men, vad ska man göra.

G diskade undan allt och jag städade upp och vek tvätt sen gick vi och la oss i soffan och myste i flera timmar, fram tills nyss. Han är så fin den där pojken.

Imorgon ska jag jobba på Trollet. Dom ska ha storstädning där så jag blev frågad om att hjälpa till imorgon och onsdag. Gärna!
Godnatt nu!

Kameran får nåt ryck som ni ser.

Av Helen Westerlund - 5 april 2015 21:02

Vaknade 10 imorse. Åt min grötfrukost och var sen ut på en springtur runt Nibble. 23 minuter sprang jag vändan på. Ska ju försöka komma under 20 minuter.

Klockan 13 kom mamma och hämtade Anna och mig och så åkte vi ut till henne i Turbo. Där åt vi påskmiddag. Gott var det. Efter några timmar åkte vi in till stan och handlade och sen lämnade mamma av oss.

Har åkt på urinvägsinfektion nu igen. Så jobbigt! Ska se om det går över om några dagar. Bara jag slipper åka in på akuten igen!

Har städat och diskat och väntar nu på G som ska sova här. Han är så seg så jag hinner nog se lite Misfits. Ciao.

Av Helen Westerlund - 4 april 2015 23:42

G kom och hämtade upp mig efter klockan 16 och så åkte vi hem till hans föräldrar. Där åt vi påskmiddag med alla syskonen. Trevligt!
Är så annorlunda för mig. Det har ju nästan alltid bara varit Anna, mamma och jag och så får man uppleva hur det är i en sån stor familj. Kul.

Efter några timmar åkte han och jag till deras stuga. Vi spelade kort åså men det blev så mörkt att vi inte såg något så vi la oss istället. Somnade efter klockan 1 och jag vaknade 10 och han 3 timmar senare. Föräldrarna kom dit och han och jag gav oss ut på en springtur. Fick världens skavsår som blödde men kämpade på ändå!
Vi solade lite och åkte sen hem till huset. Käkade lite, såg på tv och gosade med kattungarna, som lärt sig gå nu(!!) och sen skjutsade han hem mig.

Anna och jag gick hem till Musse och käkade lite och hon drack. Det var fest där ikväll. Vi körde lite ölspel och när dom gick till krogen gick jag hem. Såg ett avsnitt Misfits och ska nu sova. Är rätt trött. Så godnatt nu!



Av Helen Westerlund - 3 april 2015 15:31

Vi förfestade här hos mig. Elinor, Jenny och My kom bl.a Kul! Klockan 22 åkte vi till Liljan där Hoffmaestro spelade. Allt blev kaos för min del men dom andra hade kul iallafall. Var en jobbig kväll/natt.

Hur som helst så har det typ löst sig och G kommer snart och hämtar upp mig. Kvällen/natten spenderas med honom i stugan igen.

Ovido - Quiz & Flashcards