Alla inlägg den 3 mars 2015

Av Helen Westerlund - 3 mars 2015 21:45

Odag fyller mamma 53 år. Vilken gamling! Dock ör hon fortfarande 47 i mina ögon haha.

Jag började dagen med jobb. Disken 8-14:30. Nu har jag varit där flera gånger så jag har kommit in i det liksom. Kul! Satt i fikarummet och drack choklad medan jag väntade på Anna som slutade en kvart senare. Vi tog sällskap hem eftersom vi skulle förbereda maten och göra tårtan till mamma.

Jag lagade all mat och Anna städade och diskade. Lika bra eftersom jag bara blir arg om någon hjälper till i köket haha! Vi (jag) gjorde pepparrotsfylld lax, tunnbrödrulle med kalkon och färskost, sparris inlindad i italiensk lufttorkad skinka, potatis med rom och créme fraiche, litet bröd med chevre, valnötter och honung och till sist mini hamburgare. Gjorde hamburgerbröden själv(och biffarna såklart)!
Till avslutning gjorde vi en chokladtårta med marsánsås, banan i fyllningen och grädde med daim och jordgubbar ovanpå. Mums! Mätta blev vi. Efteråt tokskrattade vi och tog bilder. En kul dag!

Har tagit en dusch och sett ett avsnitt SoA och ligger nu och väntar på honom. Blir myskväll ikväll istället eftersom jag är ledig imorgon. Hörs!

Ovido - Quiz & Flashcards