Alla inlägg den 16 mars 2015

Av Helen Westerlund - 16 mars 2015 21:23

Det var temat idag på resan till Gävle. Halv 9 for bussen imorse. Vi fick ett päron, kexchoklad och Loka på bussen och när vi kom fram fick vi en smörgås och kaffe. Det var jättemycket folk där. Och alla jobbar på Erikshjälpen! Ungefär 210 personer hade kommit dit (6 butiker).

Vi lyssnade på när regionschefen pratade om att vi gör skillnad och vilka som får hjälp av Erikshjälpen osv. Intressant faktiskt. Sen fick en från varje butik berätta positiva saker som hänt under 2014.

Halv 12 var det dags för lunch. Det bjöds på kycklingsallad. Bröd och Loka till det. Efter det lyssnade vi lite till och halv 3 åkte vi hem igen. Låter ju inte som världens roligaste dag men var kul att få träffa alla igen och få åka ut på någonting. Sökte till högskola på bussen! Olika basår. Så nervös av att ens söka! Nu är det bara att vänta...

När jag kom hem gick jag ut på en pw. Runt Nibble så det tog ungefär 30 minuter. Det var så kyligt och det kändes som det var regn i luften. Tonfisksallad fick bli middag. Gott!
Har varit trött och nere resten av kvällen. Får lägga mig tidigt.

Ovido - Quiz & Flashcards