Alla inlägg den 8 mars 2015

Av Helen Westerlund - 8 mars 2015 20:21

Anna och jag körde som sagt ett träningspass hemma hos henne. Idag körde vi rätt mycket mage. Vi har sagt att vi ska klara wall sit en hel låt och det testade vi idag. Anna gav upp strax innan 2 minuter och jag klarade hela låten (lite över 3 minuter). Älskar den brännande krampande känslan efteråt!

Gick hem och käkade kvarg, keso och banan. Det fick bli min middag idag. Hade ingen ork att laga till någonting. Tog en dusch och nu ser jag på Farmen. Tvekamp idag! Väntar även på honom. Eftersom det är internationella kvinnodagen idag skulle han komma hit och mysa och ge mig massage. Fin pojke!
Får se om det blir jobb imorgon. Blir inte att sitta uppe länge ikväll iallafall. Gokväll!

Av Helen Westerlund - 8 mars 2015 16:54

Klockan 10 steg jag upp och åt frukost. Havregrynsgröt som jag blandade i lite kvarg i och toppade med banan. Helt okej. Såg ett avsnitt av Planet Earth och sen gick jag till gymmet. Drack en Nocco innan och började med 5 minuter på crosstrainern. Kändes mycket lättare än vanligt och hade tänkt fortsätta men tänkte att jag kunde avsluta med kondition istället. Blev aldrig så. Körde iallafall armar och rygg i 40 minuter. Fint pass!

Åt en sallad till lunch. Endivesallad, gurka, tomat, morötter, fetaost och frön. Senare tog jag en skål med kvarg, fun, valnötter, frön och lite honung som mellanmål.

Har städat trapphuset, städat här hemma, dammsugit och tvättat golv, diskat, gått ut med massa sopor osv. Söndagarna brukar vara produktiva. Har sett några avsnitt Planet Earth och ska strax gå och sola och sen vidare till Anna eftersom vi ska träna. Pass 2 för idag alltså.
Ska käka en proteinbar innan för att få upp sockret och få lite energi. Vi hörs!

Ovido - Quiz & Flashcards