Alla inlägg den 9 mars 2015

Av Helen Westerlund - 9 mars 2015 21:57

Solen lyste så fint imorse och vi gick upp vid 10 ungefär. Han åkte hem och jag gick på en pw på 5 km. Gick ett extra varv runt Nibble eftersom jag inte ville gå in.

När jag kom hem gjorde jag fetaostfyllda köttfärsbiffar med råris, gurka och en kall sås. Väldigt gott. Har tänk att jag ska göra dom där biffarna i flera dagar nu.

Sen tog jag cykeln och trampade till Hildéns handelsträdgård där jag mötte upp mamma. Hon köpte lite blommor och sen cyklade vi åt varsitt håll igen. Hämtade upp Anna på vägen hem och vi for och handlade och sen hem till henne och såg en film - Skin. Bra verklighetsbaserad film. Allt som allt blev det 1,3 mil. Nöjd!

På förmiddagen ringde dom från Olympica och behövde mig tisdag - torsdag i köket på förskolan Trollet och den städa på den andra förskolan Gläntan. En stund senare ringde dom från Gläntan och ville att jag skulle jobba där imorgon men fick ju tyvärr tacka nej. Är lite nervös över att vara i köket på Trollet för sist jag var där kändes det som att dom var lite sura/irriterande på mig. Jobbigt men får göra mitt bästa.

Den här dagen får 5 av 5 toast. Har varit så lycklig idag!

Denna dag avslutas med tvmys med dom här två gosisarna!

Ovido - Quiz & Flashcards