Alla inlägg under mars 2015

Av Helen Westerlund - 22 mars 2015 21:28

Hade ingen lust att gymma idag. Jag ville ta på mig onepiecen och ligga i soffan resten av dagen men visste att jag bara hade somnat då. Och jag brukar nästan aldrig missa en söndag, så jag tog mig till gymmet ändå.

Började med 12 minuter på bandet som uppvärmning. Lutning 4,0 och hastighet 8,5 (började och avslutade med 6,5). Sen tränade jag armar, axlar och rygg i 50 minuter. Kändes bra idag så det var tur att jag gick till gymmet ändå.
Tog 1kg tyngre på vikterna för att pressa mig lite mer. Gick hur bra som helst. Lägger nog på ett till kilo snart.

När jag kom hem tog jag en dusch och gjorde sen en kycklingsallad till middag. Gjorde kycklingen i ungnen och använde isbergssallad, endive, tomat, gurka och fetaost. Vinäger, olivolja och lite salladskrydda på det! Till kvällsmål blandade jag en skopa kasein, lite vatten, en fryst banan och kanel. In i frysen en stund. Gott!

Imorgon blir det jobb på Trollet. Kök och städ - 8-14. Ska bli kul! Godnatt nu!

Av Helen Westerlund - 22 mars 2015 15:26

Hemma igen efter en mysig natt i stugan med G. Han kom och hämtade mig halv 3 och vi åkte och handlade och sen till stugan. Vi grillade korv och eftersom vi glömt kortlek körde vi sanning och konsekvens i brist på annat. Haha.

Lite senare såg vi på film och när batteriet i datan tog slut la vi oss. Var riktigt dåligt med sömn fram till på morgonen, då somnade vi en stund.

Vi packade ihop och åkte och kollade på hans familjs kattungar. Ååh smälte verkligen. Älskar mini kattungar! Snart 3 veckor gamla.

Har haft en perfekt helg. Mår verkligen bra i hans sällskap.

Av Helen Westerlund - 21 mars 2015 14:06

Sitter i soffan och lyssnar på musik medans jag väntar på att G kommer och hämtar upp mig. Vi ska åka till hans stuga och sova där inatt. Ska bli så mysigt. Och läskigt förmodligen, jag som är så rädd. Ingen el eller så heller. Myspys.

Gillar inte att lämna katterna men vet ju att dom klarar sig. Mina små grisar. Hör väl av mig imorgon. Ciao!

Av Helen Westerlund - 21 mars 2015 00:08

Har aldrig haft tydliga nyckelben, inte ens när jag var klen när jag var yngre. Dom har kommit fram mer det senste året men dom två senaste veckorna har jag tränat rätt mycket och hårt och på dom två veckorna har dom blivit tydligare.

Det är inte så att jag vill att benen ska sticka ut men tycker det är så snyggt med nyckelben. Sen så visar det ju att allt slit ger lite resultat. Blir ännu mer motiverad och glad! Sen att axelmusklerna (och bröst/armar) blivit synliga också. Snyggt!

Av Helen Westerlund - 20 mars 2015 23:53

Har i och för sig haft helg hela veckan, men ändå skönt med helg. Gick upp och käkade kvarg med banan och frön till frukost och såg två avsnitt av Alphas. Sen gick jag till gymmet för att kötta lite röv! Haha. Körde hårt så svettades som en gris. Vet inte vad det heter men på glutes machine (typ donkey kicks med vikter) ökade jag från 34 kg till 41 kg. Nöjd! Fast känner att jag är svagare på vänster sida. Körde lite mage också, den sista kvarten. Var där i en timme. Belönade mig med 20 minuters solning.

Blev så sent att jag hoppade lunchen idag igen. Men käkade middag halv 5 istället för klockan 6. Jag gjorde en nasi gorengliknande grej. Råris, lax, ärtor, ett ägg och curry. Blev gott faktiskt! Åt middagen framför några avsnitt Alphas. Riktigt bra serie!

Resten av kvällen spenderades hos Anna. Kollade runt på Youtube och åt kladdkaka gjord på stevia.
Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Snart dags att sova, så det äntligen blir lördag. Sov gott!

Av Helen Westerlund - 19 mars 2015 22:54

Det är så jag känner mig nu. Har varit så duktig och tränat två gånger idag och bara ätit nyttigt. Sen kommer Anna hit och vi handlar och äter chips och naturgodis hos henne. Min mage är så svälld och jag känner mig sockeräcklad. Blä. Hatar sånt här.

Sen började vi prata minnen och kom in på fel spår så inte blev det bättre av det. Missarna får krama om mig inatt så blir det nog bättre.
Godnatt, eller nåt.

Av Helen Westerlund - 19 mars 2015 14:54

Grötfrukost halv 11 sen iväg på ett snabbt arm/axlarpass på gymmet. Så startade jag dagen. För några månader sen när jag åt gröt gjorde jag bara halv portion, idag gjorde jag 1,5 portion. Blir ju inte mätt på en så körde i lite till. Hoppas inte det betyder att jag är en tjockis haha. Nejdå.

Hann hem på toa sen skulle jag möta mamma som gick in till stan. Blev ingen lunch för mig alltså. Nästan 7 km hann jag jogga denna gång. Utan att stanna. Det var första gången jag joggat 7 km, nonstop. Känner mig stolt och nöjd. Hade t.o.m kunnat fortsätta men mötte ju mamma då. Vi gick tillbaka till stan, i hennes takt, så jag är hur frusen som helst nu. Iskalla händer..

Tog en Lindahls kvarg till mellanmål och ska strax hoppa in i duschen och sen kolla bokrean med mamma på stan. Får se om det blir någon träning med Anna idag. Spelar egentligen ingen roll för mig eftersom jag redan tränat två gånger idag. Hörs sen.

Av Helen Westerlund - 18 mars 2015 22:20

Han kom igår som sagt. Vi såg på Jamie Oliver och sen slog vi på en film innan vi la oss. Hot Shots 2 blev det. Haha så rolig film!
Mådde inte allt för bra innan men på morgonen kände jag att jag inte kunde må bättre. Underbart att få ligga ligga och krama om varandra och känna sig så trygg.

Vi gick upp klockan 13, duschade, käkade och jag fixade mig. Han åkte hem och jag mötte upp Anna vid Erikshjälpen där vi tog en fika. Har saknat vaniljbullarna! Fick höra att jag var saknad också. Åh.

Imorse ringde dom från Olympica och frågade om jag ville jobba på Trollet idag när alla skulle på möte. Dock bara 1,5 timme men jag tar vad som helst! Det var jag och en annan vikarie och barnen var ute. Dom försvann fort så jag kunde gå lite tidigare.

Ingen träning idag, förutom att jag cyklade till och från Trollet. Får köra desto hårdare imorgon!
Har spikat planer för i helgen också. Längtar!
Dags att sova nu, godnatt!

Fina Randihjärtat

Ovido - Quiz & Flashcards