Alla inlägg under mars 2015

Av Helen Westerlund - 9 mars 2015 21:57

Solen lyste så fint imorse och vi gick upp vid 10 ungefär. Han åkte hem och jag gick på en pw på 5 km. Gick ett extra varv runt Nibble eftersom jag inte ville gå in.

När jag kom hem gjorde jag fetaostfyllda köttfärsbiffar med råris, gurka och en kall sås. Väldigt gott. Har tänk att jag ska göra dom där biffarna i flera dagar nu.

Sen tog jag cykeln och trampade till Hildéns handelsträdgård där jag mötte upp mamma. Hon köpte lite blommor och sen cyklade vi åt varsitt håll igen. Hämtade upp Anna på vägen hem och vi for och handlade och sen hem till henne och såg en film - Skin. Bra verklighetsbaserad film. Allt som allt blev det 1,3 mil. Nöjd!

På förmiddagen ringde dom från Olympica och behövde mig tisdag - torsdag i köket på förskolan Trollet och den städa på den andra förskolan Gläntan. En stund senare ringde dom från Gläntan och ville att jag skulle jobba där imorgon men fick ju tyvärr tacka nej. Är lite nervös över att vara i köket på Trollet för sist jag var där kändes det som att dom var lite sura/irriterande på mig. Jobbigt men får göra mitt bästa.

Den här dagen får 5 av 5 toast. Har varit så lycklig idag!

Denna dag avslutas med tvmys med dom här två gosisarna!

Av Helen Westerlund - 8 mars 2015 20:21

Anna och jag körde som sagt ett träningspass hemma hos henne. Idag körde vi rätt mycket mage. Vi har sagt att vi ska klara wall sit en hel låt och det testade vi idag. Anna gav upp strax innan 2 minuter och jag klarade hela låten (lite över 3 minuter). Älskar den brännande krampande känslan efteråt!

Gick hem och käkade kvarg, keso och banan. Det fick bli min middag idag. Hade ingen ork att laga till någonting. Tog en dusch och nu ser jag på Farmen. Tvekamp idag! Väntar även på honom. Eftersom det är internationella kvinnodagen idag skulle han komma hit och mysa och ge mig massage. Fin pojke!
Får se om det blir jobb imorgon. Blir inte att sitta uppe länge ikväll iallafall. Gokväll!

Av Helen Westerlund - 8 mars 2015 16:54

Klockan 10 steg jag upp och åt frukost. Havregrynsgröt som jag blandade i lite kvarg i och toppade med banan. Helt okej. Såg ett avsnitt av Planet Earth och sen gick jag till gymmet. Drack en Nocco innan och började med 5 minuter på crosstrainern. Kändes mycket lättare än vanligt och hade tänkt fortsätta men tänkte att jag kunde avsluta med kondition istället. Blev aldrig så. Körde iallafall armar och rygg i 40 minuter. Fint pass!

Åt en sallad till lunch. Endivesallad, gurka, tomat, morötter, fetaost och frön. Senare tog jag en skål med kvarg, fun, valnötter, frön och lite honung som mellanmål.

Har städat trapphuset, städat här hemma, dammsugit och tvättat golv, diskat, gått ut med massa sopor osv. Söndagarna brukar vara produktiva. Har sett några avsnitt Planet Earth och ska strax gå och sola och sen vidare till Anna eftersom vi ska träna. Pass 2 för idag alltså.
Ska käka en proteinbar innan för att få upp sockret och få lite energi. Vi hörs!

Av Helen Westerlund - 7 mars 2015 23:00

Vaknade lite före 10 imorse. Hade sovit nästan 11 timmar, hur skönt som helst. Käkade kvarg med banan och frön till frukost och såg på SoA, sen gick jag till gymmet och körde ben i 40 minuter. Även lite mage.

Anna och jag mötte upp varandra på stan och så gick vi till Smörgåsboden och delade på en tacopaj. Efter det gick vi hem och såg på Planet Earth och käkade frukt. Middag blev en sallad med mozzarella. Var inte hungrig så en lätt sallad passade bra.

Har tvättat hela dagen också och så har jag sett klart S6 av SoA. Ojoj vilken säsongsavslutning säger jag bara! Avslutade dagen med en film - Babymakers. Rätt rolig film.
Nu är det dags att sova känner jag. Orkar knappt hålla ögonen öppna. Godnatt!

Av Helen Westerlund - 6 mars 2015 23:21

Vi vaknade imorse vid 8-tiden. Jag blev ledig idag, jätteskönt ändå! Vi låg i sängen till närmare 12 och då duschade vi, gjorde gröt och slog på en film. Pinapple Express. Jag sov genom filmen, var så trött. Senare på eftermiddagen åkte vi hem till honom och gjorde mat. Lax i ugn med någon dill och citronsås, potatis och sallad. Mumsmums. Vi såg på Maleficent och sen skulle vi lägga oss en stund men det blev snarare att vi sov 3 timmar. Han skjutsade hem mig klockan 9. Vi var heeelt döda.

Jag såg ett avsnitt av SoA men somnade igen mot slutet..Känns som jag bara sovit hela tiden idag.
Nu har jag jag lagt mig i min nybäddade säng och är redo att äntligen få sova, på riktigt. Så nu säger jag godnatt.

Av Helen Westerlund - 5 mars 2015 23:13

Vaknade till underbart solsken klockan 8 imorse. Fick cykla i det fina vädret till skolan. Filipin skullw till biblioteket idag så fick njuta av solen ännu mer!

Dagen med barnen gick bra. Lite stökiga under samlingen (som jag hade själv) men annars gick det bra! Lite stolt över mig själv.

Det blev ett snabbt gympass efter jobbet och sen hem till Anna och träna i ca 40 minuter. Sen hem och duscha och så kom Han hit. Vi åkte och handlade, käkade, såg på tv och nu har vi lagt oss och ska sova. Får se om dom ringer och vill att jag ska jobba imorgon också. Vi har iallafall lagt oss i tid denna gång! Godnatt på er.

Glutenfria havregrynsgröt med solrosfrön, jordgubbar och nötchokladkvarg. Gott? Oh ja.

Av Helen Westerlund - 4 mars 2015 21:32

Låg och väntade till klockan ett på natten igår och tillslut kom han. Vi såg lite på tv och sen la vi oss. Ungefär klockan halv 3. Har äntligen lärt mig att sova med någon, även om jag inte sover mycket men jag somnar iallafall. Skönt!

Klockan 7 ringer rektorn från skolan men jag ville inte jobba så jag svarade inte. Han fortsatte ringa och svarade klockan 8. Dom behövde mig i disken igen men jag sa nej (fick ångest av att tacka nej). Sen sa Anna att dom hade panik och jag och G var klarkvakna + paniken över att jag sagt nej, så jag gjorde mig i ordning för jobb idag igen. Var lite slö på morgonen men annars gick det hur bra som helst. Slutade 15:40 och tog sällskap med Anna hem. Vi käkade, gick och handlade och gick förbi Erikshjälpen där jag fyllde i min tidrapport.

Tänkte hinna med en promenad och ett avsnitt SoA(som jag sen sov igenom) innan Farmen men hade så lite tid så jag sprang istället, runt hönsan. Det är så skönt att jogga. Ännu skönare efteråt när man klarat av det. När snön försvinner ska jag komma igång med joggingen. Jag behöver ju mer konditionsträning om jag vill minska i fett.

Nu blir det Grey's Anatomy och sen efterlängtad sömn. Jobb imorgon 9-15. Ska vara på filipin. Dvs förskoleklassen. Är jättenervös eftersom det inte bara är lek utan man har ungefär lektioner. Dock ska vi till biblioteket på förmiddagen så det känns skönt! Det ordnar sig nog. Night!

Har varit så sugen på att testa nötchoklad från Lindahls kvarg och det gjorde jag idag. Med jordgubbar och frön. Annorlunda smak men mycket god. Smakar nougat. Kommer köpa den igen!

Av Helen Westerlund - 3 mars 2015 21:45

Odag fyller mamma 53 år. Vilken gamling! Dock ör hon fortfarande 47 i mina ögon haha.

Jag började dagen med jobb. Disken 8-14:30. Nu har jag varit där flera gånger så jag har kommit in i det liksom. Kul! Satt i fikarummet och drack choklad medan jag väntade på Anna som slutade en kvart senare. Vi tog sällskap hem eftersom vi skulle förbereda maten och göra tårtan till mamma.

Jag lagade all mat och Anna städade och diskade. Lika bra eftersom jag bara blir arg om någon hjälper till i köket haha! Vi (jag) gjorde pepparrotsfylld lax, tunnbrödrulle med kalkon och färskost, sparris inlindad i italiensk lufttorkad skinka, potatis med rom och créme fraiche, litet bröd med chevre, valnötter och honung och till sist mini hamburgare. Gjorde hamburgerbröden själv(och biffarna såklart)!
Till avslutning gjorde vi en chokladtårta med marsánsås, banan i fyllningen och grädde med daim och jordgubbar ovanpå. Mums! Mätta blev vi. Efteråt tokskrattade vi och tog bilder. En kul dag!

Har tagit en dusch och sett ett avsnitt SoA och ligger nu och väntar på honom. Blir myskväll ikväll istället eftersom jag är ledig imorgon. Hörs!

Ovido - Quiz & Flashcards